konseptbilen BulliVolkswagen viser frem et nytt elektrisk konsept på den internasjonale utstillingen i Genève. Den første Volkswagen bussen debuterte for over 60 år siden. Den var sitt første i sitt slag, og ble raskt populær på alle kontinenter. Bilen med det enkle designet har fortsatt fans over hele kloden. Nå har Volkswagen utformet en konseptbil som er basert på den opprinnelige formen til Volkswagen Transporter 1 ,
Audi presenterer konseptbilen Audi A3 i GenèveAudi vil presentere konseptbilen Audi A3 notchback basert på den kommende generasjonen av Audi A3 på den 81. internasjonale bilutstillingen i Genève i begynnelsen av mars i år. Konseptbilen kommer i sedan og gir et glimt av fremtidens utvidelse av A3-familien.

Med Volkswagen XL1 blir visjon virkelighet Denne uken viser Volkswagen frem XL 1 for første gang på Qatar Motor Show. Denne konseptbilen tar effektivitet og lavt energiforbruk til nye høyder. Ingen annen hybridbil er mer drivstofføkonomisk. Volkswagen har uttalt visjonære mål om å utvikle en bil som er praktisk for daglig bruk og med et forbruk på 0,1 liter per mil. Den nye XL 1 viser nå at dette målet kan være innenfor rekkevidde.

Konseptbilen Mazda Shinari Mazda-modeller har utvilsomt en frisk design med Shinari viser japanerne at dette bare er begynnelsen. Den nye konseptbilen er bare en av i alt 20 bilmodeller som fikk sin verdenspremiere på den internasjonale bilmessen i Los Angeles, USA.

RAV4 EV-konsept debuterte på LA Auto ShowToyota Motor Corporation (TMC) viste onsdag frem konseptbilen "RAV4 EV" - en elbil som utvikles i samarbeid med Tesla Motors, Inc. (Tesla)- på Los Angeles Auto Show.
Lamborghini Sesto ElementoDen tyske Lamborghini-direktøren Stephen Winkelmann slapp tidligere i høst ut en pressemelding som varslet en radikal retningsendring for Lamborghini. Der sa han blant annet at jakten på den høyeste toppfarten var over, og at det var andre ting som var viktigere. Nemlig vekt og effekt. Under den kommende Paris-utstillingen skal de tydeligvis vise at de ikke bare farer med tomprat, det er nemlig her konseptet Lamborghini Sesto Elemento (bildet) kommer inn!
Konseptbilen Audi viser frem konseptbilen "Audi e-tron Spyder" på den internasjonale bilmessen i Paris denne uken. Audis moderne TDI-teknologi kombinert med elektromotorer og et særegent design gjør denne plug-in-hybriden til et av Audis mest spennende konsepter noensinne.
Mercedes er nå ute med et spennende og futuristisk konsept. Denne gangen har tyskerne fra Stuttgart utviklet en "crossover" basert på varebilen Vito og MPV`en Viano. Her har man kombinert amerikansk styling med europeiske dimensjoner og dynamikk.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.