Siste nytt

konseptbilen Bulli

konseptbilen BulliVolkswagen viser frem et nytt elektrisk konsept på den internasjonale utstillingen i Genève. Den første Volkswagen bussen debuterte for over 60 år siden. Den var sitt første i sitt slag, og ble raskt populær på alle kontinenter. Bilen med det enkle designet har fortsatt fans over hele kloden. Nå har Volkswagen utformet en konseptbil som er basert på den opprinnelige formen til Volkswagen Transporter 1 ,

Med Volkswagen XL1 blir visjon virkelighet

Med Volkswagen XL1 blir visjon virkelighet Denne uken viser Volkswagen frem XL 1 for første gang på Qatar Motor Show. Denne konseptbilen tar effektivitet og lavt energiforbruk til nye høyder. Ingen annen hybridbil er mer drivstofføkonomisk. Volkswagen har uttalt visjonære mål om å utvikle en bil som er praktisk for daglig bruk og med et forbruk på 0,1 liter per mil. Den nye XL 1 viser nå at dette målet kan være innenfor rekkevidde.

Lamborghini Sesto Elemento

Lamborghini Sesto ElementoDen tyske Lamborghini-direktøren Stephen Winkelmann slapp tidligere i høst ut en pressemelding som varslet en radikal retningsendring for Lamborghini. Der sa han blant annet at jakten på den høyeste toppfarten var over, og at det var andre ting som var viktigere. Nemlig vekt og effekt. Under den kommende Paris-utstillingen skal de tydeligvis vise at de ikke bare farer med tomprat, det er nemlig her konseptet Lamborghini Sesto Elemento (bildet) kommer inn!

Underkategorier

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.