Citroën Tubrik konseptCitroën Tubrik, er en høyteknologisk "shuttle" i øvre klasse. Dette konseptet er basert på én sentral idé: å reise skal være morsomt. Kom med oss på en felles, intelligent, tilkoblet og miljøvennlig reise. De skal kunne frakte hele ni personer i svært luksuriøse og høyteknologiske omgivelser.
Ford Evos Concept,Ford Evos Concept, som forhåndsvises på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt i september, viser blant annet designspråket som vil bli brukt på neste generasjon av Fords globale personbiler, flerbruksbiler og crossover-SUV´er.
Kias navnløse konseptbilVi kommer til å få se mange overdådige konseptbiler i Frankfurt. En av dem er Kias navnløse konseptbil, Produsenten selv betegner den som "kraftfull, dynamisk og fremtidsrettet". den har klare likhetstrekk med den eksklusive Aston Martins nye superbil Rapide
Audi urban concept - nye dimensjoner Med Audi urban concept viser Audi nye dimensjoner. Bilen er en teknisk studie med elementer som aldri tidligere er kombinert i et så radikalt konsept for urbane biler. Audi urban concept er ene og alene utviklet rundt prinsippene om lav vekt og effektivitet.
BMW Konseptbiler i3 og i8Den lille i-en er BMWs nye undermerke for spesielt klima- og miljøvennlige modeller. Merkets to første representanter er elbilen i3 og hybridmodellen i8 - med e-drift og "range extender".
Begge modeller er utviklet fra "scratch", med avansert teknologi og eksotiske byggematerialer.
Audi A3 e-tron conceptAudi A3 e-tron concept er studie med plug-in-hybrid i kompakt form. Konseptbilen vises på bilmessen i Shanghai i disse dager og er et synlig bevis på Audis visjoner for morgendagens løsninger. Audi A3 e-tron concept er 4,44 meter lang, 1,84 meter bred, men bare 1,39 meter høy. Konseptbilens proporsjoner understreker det kompakte og dynamiske uttrykket
Concept A-ClassConcept A-Class innleder en ny æra for merkets kompaktmodeller. Neste generasjon A- og B-Klasse forlater forgjengernes sandwichkonstruksjon med "underetasje" under kabinen. Dette gjør at A-klassen får en lavere profil - en situasjon designerne utnytter for alt det er verdt.
Alfa Romeo 4C ConceptPå Geneve Motor Show vil Alfa Romeo 4C Concept få sin debut debut, en kompakt "supercar" som representer selve DNA'et til en sportsbil, i linje med Alfa Romeo merkeverdier: Ytelse, Italiensk design og det ypperste innen teknologi som gir den beste kjøregleden og opplevelsen. 4C er ikke kun en konseptbil men vil gå i produksjon allerede i 2012

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.