Audi presenterer konseptbilen Audi A3 i Genève

Audi presenterer konseptbilen Audi A3 i GenèveAudi vil presentere konseptbilen Audi A3 notchback basert på den kommende generasjonen av Audi A3 på den 81. internasjonale bilutstillingen i Genève i begynnelsen av mars i år. Konseptbilen kommer i sedan og gir et glimt av fremtidens utvidelse av A3-familien.

Konseptbilen viderefører den sporty, men samtidig elegante designen til Audi A3. Bilen er utstyrt med integrert single-frame grill og frontlykter med siste generasjon LED-teknologi. Konseptbilen Audi A3 er 4,44 meter lang, 1,84 meter bred og kun 1,39 meter høy. Disse målene understreker dynamikken i bilen. Kraften kommer fra en femsylindret turboladet motor med hele 408 Hk. Kraften blir distribuert til alle fire hjulene gjennom en syvtrinns S tronic girkasse og Audis avanserte quattro permanente firehjulsdriftsystem.
 Audi presenterer konseptbilen Audi A3 i Genève

- Dette er en konseptbil, men jeg kan bekrefte at Audi vil lansere en sportslig Audi A3 sedan i slutten av 2013, sier Vidar Eriksen, Audi-direktør hos den norske importøren Harald A. Møller AS.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.