På årets Detroit-utstilling var det Dodge, som representerte Chrysler Group med nye konseptbiler (pluss en totalt crazy motorsykkel). En av bilene var Kahuna - en trendy flerbruksbil, tiltenkt et ungdommelig publikum

Bilmagasinet Auto Week kunngjorde i dag sine Editors´ Choice Award- vinnere på bilutstillingen i Genève.AutoWeek er det eneste bilentusiast-magasinet i Nord-Amerika, og det gir sine lidenskapelige lesere bedre og mer informasjon enn noen annen nyhetskilde som handler om biler. Bladet kan vise til nærmere 50 år med objektivt stoff, og gir siste nyheter om biler, motorsport, events og trender, kjendiser, bilutstillinger med mer.
Land Rover LRX ConseptPå bilutstillingen i Detroit i januar viser Land Rover sin LRX Consept - en dristig utvikling av Land Rovers design - men som fortsatt umiskjennelig er en Land Rover. En fristende, høykvalitets og mer kompakt 4x4, som utvider definisjonen av Land Rovers bruksallsidighet.

Opel Vectra blir InsigniaOpels nye generasjon mellomstore biler er et radikalt skritt fremover. Den nye modellfamilien, som har sin verdenspremiere på bilutstillingen i London i juli 2008, setter en ny standard for merkevaren Opel, både når det gjelder teknologi og design. Opel kunngjorde i dag navnet på den nye modellen: Insignia.
Audi viser SUV-cabrioletPå den internasjonale bilutstillingen i Los Angeles denne uken presenterer Audi et helt nytt bilsegment: Kombinasjonen av SUV og cabriolet. Konseptbilen Audi Cross Cabriolet quattro er en todørs cabriolet med plass til fire personer - og en råbarket SUV. Muskuløse, men likevel elegante linjer, forteller om både kreftene og lekenheten i denne bilmodellen.

308 RC Z - ny konseptbil fra Peugeot308 RC Z er modellbetegnelsen til den nye utstillingsbilen. Den presenteres på IAA i Frankfurt i september, Utgangspunktet er den nye seriemodellen 308, som også debuterer på Frankfurt-messen. Av utseende minner den kompakte coupé-modellen ikke så lite om Audi TT, og den har omtrent samme format

Kia ex-cee´d kabriolet konseptStylingen av kabrioletkonseptet Kia ex_cee´d er et produkt av Kia Motors nye sjefs designer, Peter Schreyer, og gir en klar indikasjon på at Kia kan utvikle en slående kabriolet under hans ledelse.

Volvo XC60 ConceptVolvo har valgt en sekssylindret 3,2 liter bioetanolmotor med firehjulsdrift til XC60 Concept.  Den gir dynamiske kjøreegenskaper med 265 hk og dreiemoment på 340 Nm - med opp til 80 prosent lavere utslipp av fossilt kulldioksyd sammenlignet med kjøring kun på bensin.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.