Suzukis ultra-bybil heter Q-Concept , og bilen har faktisk den samme formen som bokstaven! Den er bare 2,5 meter lang
Dette er en av de tøffeste stasjonsvognene vi har sett på veldig lenge. Interiøret er også i kjent konseptbil-stil  blant annet er bilen utstyrt med en stor skjerm midt på rattet - der du både får navigasjon, Internett og TV.
FC ShoCase heter den. Hvorfor? merkelig design er de en bil. Daihatsu legger vekt på at dette er noe de har utviklet som en zero-utslipp
Volkswagen viser sin Cross Coupé Concept  i Tokyo. Det kanskje mest interessante med modellen er at den viser mye hvordan neste generasjon Tiguan kommer til å se ut, samt at den har en plugin-hybrid drivlinje.
Under en måned til så er det duket for Tokyo Motor Show, Honda stillerc sterkt med hele syv nye konseptkjøretøyer skal vises på messen. En av dem er Small Sports EV Concept
Toyota viser flere konseptbiler på den 42. utgaven av Tokyo Motor Show, en er Konseptbilen FCV-R (Fuel Cell Vehicle - Reality & Revolution) er en praktisk sedan med en lengde på 4,745 mm drevet av hydrogen og breselceller.
MMC har de siste årene fokusert på utvikling av elbilteknologi, blant annet i den etter hvert godt kjente i-MiEV. Gjennom lanseringen av i-MiEV i 2009, ble Mitsubishi den første store bilprodusenten til å masseprodusere elektriske biler.
Tredje generasjon av konseptbilen Pivo debuterer på Tokyo Motor Show i slutten av måneden. Pivo 3 drives av batteridrevne eklektromotorer og  har sensorer og nødvendig programvare til å kunne kjøre helt automatisk.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.