13. desember lanserte TOYOTA GAZOO Racing sin nye Toyota Yaris WRC og presenterte førerne for 2017-sesongen. Starten av FIA World Rally Championship (WRC) i Monte-Carlo, Monaco er bare en måned unna. TOYOTA GAZOO Racing WRC gjør sine siste forberedelser før den etterlengtede hendelsen. Gjennom tusener av timer i verkstedet, med testing av bil og mye teamarbeid, har de hatt et mål i sikte: Å være klar til starten av Rally Monte-Carlo.

Andre Olsen (18) fra Skien har talent for å kjøre bil, spesielt racingbiler i klassen drifting. Selv om han nettopp har tatt førerkortet har han mange år på baken som driftingsjåfør. Sporten hvor man med vilje får bakhjulene til å miste grepet, slik at bilen spinner kontrollert gjennom svingen. Eller for å si det folkelig; kontrollert sladding.

Hyundai Motorsport lanserte i dag den nye i20 WRC, selskapets utfordrer i rally-VM 2016. Det er en bil med et nytt og moderne utseende som ble presentert for ca 150 journalister og inviterte i dag. Bilen er bygget på den nye fem-dørs Hyundai i20 og ifølge Hyundais sjåfører er den både raskere og  enklere å kjøre enn utgående modell

Ford annonserte i dag at de i 2016 igjen deltar på verdens mest prestisjefylte billøp, 24-timersløpet på Le Mans, med sin nye Ford GT, basert på superbilen med samme navn som kommer i salg neste år.

 

Den spanske rallyføreren Dani Sordo har signert en to-års avtale med Hyundai Motorsport. Han blir dermed fast team-kamerat med belgiske Thierry Neuville for sesongen 2015 og 2016.
Den finske føreren Juho Hänninen er én av Hyundai Motorsports testførere fram til Hyundais WRC-debut i Rally Monte Carlo januar 2014. I løpet av 2013 vil Hyundai Motorsport arbeide med flere ulike testførere.

Etter to lange og varme dager er Rally Sardinia ferdigkjørt, og Mads Østberg og Jonas Andersson endte tilslutt på en 8. plass sammenlagt. I løpet av de to dagene har Mads kjørt 300km fartsetapper fordelt på 16 prøver, med både halsbetennelse og feber.

Opel markerte offisielt sin tilbakekomst i motorsporten med ADAM Cup i november 2012. Nå presenteres en ny Rally-variant av den lille livsstilbilen ADAM.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.