Siste nytt

TOYOTA GAZOO Racing WRC Klare til start

13. desember lanserte TOYOTA GAZOO Racing sin nye Toyota Yaris WRC og presenterte førerne for 2017-sesongen. Starten av FIA World Rally Championship (WRC) i Monte-Carlo, Monaco er bare en måned unna. TOYOTA GAZOO Racing WRC gjør sine siste forberedelser før den etterlengtede hendelsen. Gjennom tusener av timer i verkstedet, med testing av bil og mye teamarbeid, har de hatt et mål i sikte: Å være klar til starten av Rally Monte-Carlo.

Far og sønn bygget driftingbil sammen

Andre Olsen (18) fra Skien har talent for å kjøre bil, spesielt racingbiler i klassen drifting. Selv om han nettopp har tatt førerkortet har han mange år på baken som driftingsjåfør. Sporten hvor man med vilje får bakhjulene til å miste grepet, slik at bilen spinner kontrollert gjennom svingen. Eller for å si det folkelig; kontrollert sladding.

Hyundais nye rallybil

Hyundai Motorsport lanserte i dag den nye i20 WRC, selskapets utfordrer i rally-VM 2016. Det er en bil med et nytt og moderne utseende som ble presentert for ca 150 journalister og inviterte i dag. Bilen er bygget på den nye fem-dørs Hyundai i20 og ifølge Hyundais sjåfører er den både raskere og  enklere å kjøre enn utgående modell

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.