Volkswagen viser sports-SUVVolkswagen viser de første bildene av det som kan bli en helt ny modell: Concept A. Bilen er en fremtidsrettet krysning av sportsbil og SUV. I størrelse ligger Concept A under Volkswagens store SUV modell Touareg.
Volvo C30 Design ConceptPå bilutstillingen i Detroit i begynnelsen av januar åpner Volvo dørene til fremtiden. Volvo C30 Design Concept gir mer enn en antydning om hvordan nye Volvo C30 kommer til å se ut når den introduseres i Paris i slutten av september 2006.
Citroën konseptbil C-AirPlayPå bilutstillingen i Bologna 2005 presenterte Citroën en ny konseptbil, C-AirPlay; en supermini som er designet for en aktiv og dynamisk livsstil.C-AirPlay er resultatet av eksperimentelle studier i kreativ design og forskning på området kjøreglede.
konseptbilen Mazda SenkuPå bilutstillingen i Tokyo, viser Mazda for første gang den nye konseptbilen Mazda Senku, en fireseters sportsbil med rotasjonsmotor. Mazda stiller også sterkt med  hybridmotorer og viser hele tre ulike modeller.
Volkswagen EcoRacerEcoRacer blir trolig historiens mest økonomiske og miljøvennlige bensindrevne sportsbil. Den nyutviklede TDI-motoren på 136 hk bruker gjerrige 0,34 liter per mil, men klarer likevel å sparke bilen fra 0 til 100 km/t på 6,3 sekunder.
Ny rå konseptbil fra AudiKompakt og lav, med skråstilte doble frontlykter, dominerende grill i svart og krom og markerte luftinntak i fremre støtfanger. Slik presenterer Audi Shooting Brake Concept seg under bilutstillingen i Tokyo.
Mazdas designkonsept SassouPå bilutstillingen i Frankfurt i midten av september, viser Mazda for første gang den nye konseptbilen Mazda Sassou. Et designforslag av hvordan en helt ny bil i småbilsegmentet skal kunne se ut i fremtiden.
Utfordrende, vital og sportslig intens - studiemodellen SEAT Tango er avansert teknologi i fyrig innpakning. To-seteren vises for første gang under bilutstillingen i Frankfurt i september. SEATs tekniske senter har manet frem sjelen fra 50- og 60-tallets sportslige cabrioleter gjennom bruken av rent, helhetlig design.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.