Både tak og frontrute er fjernet i Lamborghinis ekstreme Aventadador J, som skal være mulig å få opp i 300 km/t. Toseteren ble avduket som en av de første store attraksjonene på bilutstillingen i Genève
TOYOTA NS4 er nestegenerasjon Plug-in hybridbil. Den har avansert design, raffinert interiør og større involvering av føreren.
Peugeot viser frem konseptbilen 208 GTI på Geneve-utstillingen i mars. 208 GTI Concept er en videreføring av ikonet 205 GTI fra 80-tallet
Endelig viser det seg at ryktene om en helt ny NSX ikke bare er "nye rykter"! Konsernsjefen i Honda Motor Co, Ltd, Takanobu Ito, avduket nemelig den helt nye arvtageren etter legenden NSX, på Naias 2012 i Detroit
Ford EcoSport, som er en mini-SUV - en slags krympet Kuga. Den er omtrent på størrelse med en Fiesta, men en del høyere.
Volvo demonstrerer at de også kan benytte hybridteknologien i kombinasjon med bensinmotorer når de avduker XC60 Plug-in Hybrid Concept på Detroit-utstillingen. Diesel er som kjent fortsatt ikke spesielt utbredt i USA.
Hyundai har gitt en sniktitt på sin nye konseptbil i-oniq, basert på formspråket Fluidic Sculpture. Konseptbilen utvikles på selskapets utviklingskontor i Rüsselsheim i Tyskland og konseptet vil bli vist første gang på bilmessen i Geneve i mars 2012.

Til bilutstillingen i Detroit i januar, har Smart med seg nok et nytt konsept- en toseters pickup. Smart For-us er tenkt 3,55 meter lang, og Konseptbilen drives av en elektrisk motor på 75 hestekrefter.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.