Siste nytt

Audi e-tron i ny versjon

Audi e-tron i ny versjonBare noen måneder etter at Audi for første gang viste sin kommende elektriske sportsbil vises en ny variant av Audi e-tron. "Detroit showcar Audi e-tron" vises på den internasjonale bilutstillingen i Detroit En lav vekt på kun 1.350 kilo og råsterke elektromotorer sikrer også denne versjonen av Audi e-tron sportslige ytelser.

VW Consept R skal produseres

Til alle entusiaster og sportsbilelskeres store glede kan Volkswagen nå bekrefte at konseptbilen "Consept R" som ble vist under messen i Frankfurt i 2003 skal bli serieprodusert.

Audi Sportback concept

Audi Sportback conceptAudis nye konseptmodell gir i pose og sekk - du får sportsprestasjoner og høy komfort kombinert med forbruk og utslipp som til nå har vært forbeholdt langt mer beskjedne motorer. Audi Sportback concept gir dessuten et spennende innblikk i moderne bildesign og teknologi.

Første bilde av Volvo S60 Concept

Første bilde av Volvo S60 Concept"Vi både kan og tør lage enda mer spennende og dynamisk design samtidig som vi holder fast på vår ledende posisjon på sikkerhetssiden.  Konseptbilen gir et lite blikk inn i fremtiden og viser at den kommende Volvo S60 vil bli en av klassens sterkeste utfordrere", sier Stephen Odell, adm.direktør for Volvo.

Underkategorier

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.