Kia POP conceptKia presenterer en e-drevet konseptbil på Paris-messen i neste måned. Den tre meter lange POP har plass til tre personer
Audi e-tron i ny versjonBare noen måneder etter at Audi for første gang viste sin kommende elektriske sportsbil vises en ny variant av Audi e-tron. "Detroit showcar Audi e-tron" vises på den internasjonale bilutstillingen i Detroit En lav vekt på kun 1.350 kilo og råsterke elektromotorer sikrer også denne versjonen av Audi e-tron sportslige ytelser.
Til alle entusiaster og sportsbilelskeres store glede kan Volkswagen nå bekrefte at konseptbilen "Consept R" som ble vist under messen i Frankfurt i 2003 skal bli serieprodusert.
iQ ungdomsbil i New YorkToyotas ungdomsbilmerke Scion har laget sin egen utgave av lille iQ, den tøffe ungdomsbilen ble vist på bilutstillingen i New York i forrige uke. Scion iQ konsept er basert på den nye superminien fra Toyota, som snur opp ned på de fleste oppfatninger om en småbil.
Audi Sportback conceptAudis nye konseptmodell gir i pose og sekk - du får sportsprestasjoner og høy komfort kombinert med forbruk og utslipp som til nå har vært forbeholdt langt mer beskjedne motorer. Audi Sportback concept gir dessuten et spennende innblikk i moderne bildesign og teknologi.

Tre null-utslipps-biler fra Daimler snart serieklareMercedes-Benz staker ut veien fremover når det gjelder miljøansvarlig elektromobilitet ved å presentere det snart serieklare Concept BlueZERO på den internasjonale bilutstillingen i Detroit i januar 2009.

Første bilde av Volvo S60 Concept"Vi både kan og tør lage enda mer spennende og dynamisk design samtidig som vi holder fast på vår ledende posisjon på sikkerhetssiden.  Konseptbilen gir et lite blikk inn i fremtiden og viser at den kommende Volvo S60 vil bli en av klassens sterkeste utfordrere", sier Stephen Odell, adm.direktør for Volvo.
Citroën Hypnos - Kreativitet og teknologiBare noen uker før Den Internasjonale Bilutstillingen i Paris 2008 åpner sine dører, letter Citroën for første gang på sløret for konseptbilen Hypnos og viser frem noe helt nytt og utenom det vanlige. Hypnos er en elegant cross-over med dynamiske og markante linjer.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.