Har du tenkt å kjøpe deg ny bruktbil, må du ta hensyn til omregistreringsavgiften. Det er bare to parametere som bestemmer omregistreringsavgiften for biler.

Årsavgiften forfaller i mars hvert år. Kjøp av bil etter 1. juli medfører halv årsavgift.Har du solgt bilen? Dersom kjøretøyet er solgt, og ny eier skal betale avgiften, Må du sende innbetalingsblanketten til ny eier.

 Det er ikke noe nytt at det koster flesk å bli tatt i fartskontroll i Norge, Satsene, gjeldende fra 2017

 

Sjekk alltid om det finnes heftelser før du kjøper brukt bil, motorsykkel eller et annet brukt kjøretøy.På den måten kan du unngå å få gammel gjeld på kjøpet.

Har du husket EU-kontroll? Du får nå ikke brev om tid for eu kontroll
til bilen din, finn ut mer her.

  Ombygging av kjøretøy kan føre til at kjøretøyet skifter avgiftsgruppe. Dette kalles avgiftsmessig statusendring og kan føre til et tillegg i engangsavgiften.

Mange vet ikke hvor tung tilhenger de kan trekke etter bilen sin - eller om de kan trekke tilhenger i det hele tatt. Vegvesenet lanserer nå en kalkulator som enkelt lar deg finne ut hvor tung tilhenger du kan trekke.

Noen av de største problemene er oljelekkasje og elektronikktrøbbel. Begge kan i verste fall føre til at bilen stopper. For å finne ut av om bilen har en elektronikkfeil trenger du et diagnoseverktøy

  Haynes har laget en rekke tekniske håndbøker som dekker mange tekniske aspekter innen til de fleste Bil modelle

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.