Dette er et nytt konsept fra Subaru som skal vises under Tokyo Motorshow. "Advanced Tourer Concept" skal bli Subarus første hybridmodell og blir sannsynligvis også neste generasjon Legacy.
Subaru viser en konsept-versjon av den nye sportsbilen under en bilutstilling i Los Angeles i midten av november. Verdenspremiere for produksjonsmodellen vil skje under Tokyo Motor Show i slutten av november.
konseptbilen Takeri  får premiere  på årets Tokyo Motor Show i november. Blir dette den nye Mazda 6 ? Nye Mazda 6 skal komme til Norge i 2013
Volkswagen går nye veier og utvider modellspektret. Neste vår introduseres en limousin i øverste luksusklasse. De første bildene av bilen med prosjektnavnet D1, viser en videreføring av Volkswagens klare og særpregede designlinje. Og under skallet er den spekket med innovativ teknologi som setter nye standarder også i "elitedivisjonen".
Konseptet åpner for et nytt kapittel i elektrisk mobilitet, og utvider Opels banebrytende rolle i alternative fremdriftssystemer. Nøkkeltallene fra motorveibilen er 100 kilometer for en euro
Under panseret finner vi  480 hestekrefter som første utgave av GT-R hadde. Skissene viser en Juke med betydelig bredere skjermer for å gi plass til større hjul og fetere bremser.
 Et 125-årsjubileum i bilbransjen forbigås ikke i stillhet. Som en av de første som runder en slik milepæl setter Daimler AG standarden, og for å vise hva de tenker om fremtiden har de avduket konseptbilen "F125!"

Maseratis serieproduserer SUVNeste år er det klart for Maseratis første serieproduserte SUV. I disse dager blir den vist som konseptbil. Kubang, som bilen heter, deler modellnavn med den som ble vist på bilutstillingen i Detroit i januar 2003

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.