Toyota FT-HS Hybrid Sports ConceptTo uker før det braker løs på bilutstillingen i Detroit, gir Toyota oss et innblikk i utseende på fremtidige sportsbil. Toyota fansen har lenge skreket etter en ny sportsbil og bildene viser det vi tror er av Toyotas nyeste konseptbil FT-HS Concept
Volkswagen Crafter Atacama - fremtiden er røffDen ser ut som den er hentet fra en science fiction-film med ørkentema. Konseptbilen Volkswagen Crafter Atacama viser noe av fremtidspotensialet til Volkswagen Crafter. Kraftige, maskuline linjer og innslag av aluminium gir den massive firehjulstrekkeren et eksklusivt preg.
pro-cee´d - Sporty fremtid for KiaKia Motors offentliggjør de første bildene av sin stasjonsvogn i C-segmentet, Kia cee´d sporty wagon (sw). Det er en førproduksjonsutgave som har verdenspremiere på Bilutstillingen i Paris (Mondial de L´Automobile) i slutten av september
Volkswagen Iroc - sportsbilikonet gjenoppstårMed konseptbilen Volkswagen Iroc gjenoppstår 70-tallsikonet Volkswagen Scirocco i et strømlinjeformet og sexy sportsbildesign. Langt panser, kort hekk, brede muskuløse linjer og en helt ny grill. Nå vises VW Iroc frem på bilutstillingen i Paris.
Volkswagens nye kompakt-SUV skal hete TiguanVolkswagen Tiguan blir navnet på bilmerkets nye kompakt-SUV - lillebroren til Volkswagen Touareg. Den nye Tiguan kommer på markedet i 2008. Navnet er resultatet av en avstemning blant leserne av AutoBild-gruppens publikasjoner.

C- Buggy - En Citroën for røft terrengC - Buggy ble avduket på Bilutstillingen i Madrid i mai, og er en tøff liten fritidsbil. Denne konseptbilen er Citroëns visjon av en off - roader variant.  Modellen har iøynefallende design med originale linjer, samt et kraftig chassis og en sterk motor.

Fiat 500 kommer tilbake neste årNedtellingen til lansering av Fiat 500 har startet. Den kommer tilbake i 2007, men allerede nå kan du gå inn på fiat500.com og være med på og gi innspill til hvordan bilen skal se ut og.

Honda FCX ConceptSom vanlig er Genève en fremtidsrettet messe med konseptbiler, Honda FCX Concept - en visjon av neste generasjons brenselcellebil. Nåværende brenselcelleteknologi har generelt lagt begrensninger på formgivningen av bilene.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.