Ferrari Club Norway Ferrari Club Norway er den offisiellt godkjente Ferrari klubben i Norge. Ble stiftet i 1999 av Tron Obrestad som en klubb for Ferrari eiere i Norge. Klubben ble i 2005 offisielt godkjent av Ferrari fabrikken (Ferrari Owners`s Club Coordination). 

Link:  www.ferrari-club-norway.info

Cadillac Club of NorwayKlubben har som formål å samle Norges Cadillac eiere i en klubb for å skape et positivt miljø rundt merket. Treff, sosiale/tekniske samlinger, crusing, medlemsblad, teknisk bistand og rabattavtaler er noe av det vi har som mål.

Link:  www.cadillacclub.no

Buick Club of NorwayBuick Club of Norway er landsdekkende, med over 300 medlemmer fra Mandal i syd til Kirkenes i nord. Vi har også medlemmer i Danmark og Sverige og til og med to i USA. Klubbtidsskriftet Roadmaster kommer ut 4 ganger i året.

Link:  www.buickclub.no

Norsk Sportsvogn Klubb(NSK) ble stiftet i 1977 for å fremme interessen for sportsvogner i Norge. Dette skjer blant annet ved månedlige møter for medlemmene og ved å arrangere turer og treff i inn- og utland.

Link:  www.sportsvogn.no

Norsk Jaguar Klubb Norsk Jaguar Klubb ble stiftet i 1978. Medlemskapet er åpent for enhver med interesse for Jaguar, SS og Daimler, etter Jaguars overtagelse av Daimler i 1960. For tiden er vi
700 medlemmer med 650 Jaguarer og Daimlere.

                         Link:  www.norskjaguarklubb.no

BMW Car Club, Norway  Selvstendig og uavhengig klubb for BMW-entusiaster og sympatisører. Her finner du klubbens aktiviteter, arrangement og artikler.

Link:  www.bmwccn.no

Corvette Club NorwayKlubb for alle som er interessert i Corvetteble startet høsten
1992 av 15 Corvette-eiere.Ved utgangen av 2004 har medlemstallet økt til 450 medlemmer. Dette er kjempepositivt og viser at klubben er i vekst og at interessen for "drømmebilen" er økende.

                        Link:  www.corvetteclub.no

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.