Chevy TrucksEtter å ha satt nye salgsrekorder i 2001, introduserer Chevrolet en helt ny, truck og en rekke forbedringer på 2002 modellene. Nykommeren Chevy Avalanche og nesten nye TrailBlazer viderefører tradisjonen med Chevy Truck som den mest driftssikre, varige truck'en. I Norge blir pick-up'en Chevrolet Silverado nå tilgjengelig med en Duramax dieselmotor på 6,6 liter.

Ford med ny Durashift 5-tronicPå den internasjonale bilutstillingen i Brussel viste Ford for første gang en helt ny og meget avansert femtrinns automatisk gearkasse. Den nye gearkassen har betegnelsen Durashift 5-tronic, og vil i første omgang bli tilgjengelig på Ford Mondeo V6.

Ny Toyota CorollaToyotas introduksjon av ny Corolla i Frankfurt er trolig produsentens viktigste lansering noensinne i Europa.

Verdenspremiere på nye Skoda Yeti i NorgeFor første gang blir verdenspremieren på en ny Skoda-modell lagt til Oslo. I månedskifte april/mai vil utvalgte journalister fra inn- og utland få en eksklusiv anledning til å prøve ut bilen på kuperte skogs- og landeveier, trafikerte motorveier og i travle bygater.

Ford Transit WRVVerdens raskeste Ford Transit

Det finnes kun ett eneste eksemplar av denne bilen i hele verden, og det skal man kanskje være glad for. Den har nemlig en toppfart på 209 km/t, og å bli forbikjørt av en varebil i slike hastigheter skaper blant annet mye luftforstyrrelser.

med ESP - antiskrens og antispinn som standard

Ny Volkswagen Polo
31. januar står den nye Polo klar for prøvekjøring hos norske Volkswagen-forhandlere. Polo er blitt en voksen småbil med sikkerhets- og utstyrsnivå og en kvalitetsfølelse som tidligere har vært forbeholdt større biler. Utstyrt med ESP (antiskrens og antispinn) og nye sterke og gjerrige motorer setter Volkswagen Polo en ny standard i denne klassen.

Progressiv teknologi, avansert aluminiumkarosseri og rekordlavt drivstofforbruk er Autocar - det ledende Engelske bilmagasinet - sin karakteristikk av Audi A2. Ved den tradisjonsrike "Autocar Awards" fikk Audi A2 1,2 TDI "Environmental Award 2001" for sitt ekstremt lave drivstofforbruk.

Chrysler PT CruiserSom en blanding av nostalgisk og moderne form med funksjonelle og smarte løsninger appellerer den nye Chrysler PT Cruiser til både følelser og praktisk sans. I sin særegenhet skaper bilen nesten sitt eget segment som en morsom og trendy fornuftsbil.

Skoda SuperbSkoda viste frem sin nye store Skoda Superb under bilutstillingen i Frankfurt i september. Skoda er mest kjent for å ha produsert små og mellomstore personbiler de siste tiårene, men har en rik tradisjon i luksussegmentet.

Cadillac SLS STSStore motorer trenger ikke forurense mer
Som vi vet, stiller amerikanske myndigheter meget strenge krav til avgasser. Og den nyeste utgaven av Norhtstar oppfyller både disse kravene (Low Emission Vehicle) og det tyske D3. General Motors Northstar-motor er reservert for toppmodellene Cadillac Seville og Eldorado

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.