Ny Seat Ibiza

Ny Seat IbizaØkt plass og sporty kjøreegenskaper
En av de viktigste nyhetene på nye Ibiza er at modellen har fått SEAT´s "Agile Chassis" konsept, et stivere chassis som gir meget gode kjøreegenskaper. Det avanserte systemet kombinerer nøye valgte understellskomponenter og nøyaktig avstemt avstivning med et intelligent software program som modulerer servostyringen. Dette gir mer presis håndtering og raskere respons. I tillegg til dette sikkerhetsaspektet vil nye Ibiza komme med andre sikkerhetsstandarder, som fire kollisjonsputer, og ABS-bremser, og den vil kunne leveres med TCS (antispinnkontroll) og ESP (elektronisk stabilitetsprogram).


Høyere, lengre og bredere
Den nye SEAT Ibiza har blitt både høyere, lengre og bredere enn dagens modell. Den er over fem centimeter bredere og syv centimeter lengre, samt at hjulavstanden er økt med nesten to centimeter, noe som gir både større plass og bedre kjøreegenskaper.

Klikk på bildet for å laste ned en større versjon... 

 

  

 

Fra 64 til 130 hk
Nye SEAT Ibiza vil komme med flere nye motorer. En ny 1,9 liter 130 hk TDi-motor med seks trinns girkasse er den kraftigste dieselmotoren i dette segmentet og gir Ibiza unike ytelser. I tillegg leveres bilen med to andre dieselmotorer; 1,9 64 hk Sdi og 1,9 100 hk Tdi. 

Nye SEAT Ibiza kan fås med tre alternative bensinmotorer; en 1,2 liter med 64 hk, en 1,4 liter med 75 hk, tilgjengelig med manuell eller automatisk girkasse, samt en sterk 1,4 liter med 100 hk.

Nye SEAT Ibiza blir introdusert på det norske markedet til sommeren neste år. Modellen leveres i de kjente utstyrsvariantene Stella, Signo og Sport og kunder kan velge mellom tre-dørs eller fem-dørs versjon.

Kilde: Seat/Møller

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.