Siste nytt

Hyundai Getz

Hyundai GetzHyundais nye våpen i småbilsegmentet er den selvsikre sjarmøren Getz. Med sine moderne men også klassiske former viser Hyundai igjen verden at de mener alvor med målsettingen om å bli en av verdens største bilprodusenter.


Nissan primera

Nissan primeraDen nye generasjon Primera er den første virkelige representanten for Nissan's nye produktlinje som representerer dristig styling, innovativ design og en avansert teknologi som er svært enkel å betjene.

Subaru WRX STI

Den hittil mest sporty modellen i Subarus modellspekter- Impreza WRX med en 218 hk turbomotor- har fått mange hengivne tilhengere både her hjemme og ute i Europa. Subaru Impreza med turbomotor har oppnådd "kultstatus" i flere land som England og Australia. Nå kommer en ennå kraftigere utgave - en virkelig fullblodsversjon med modellbetegnelsen Impreza WRX STi.

Subaru WRX STI

Ny Jeep Cherokee

Ny Cherokee etter 17 år

Ny Jeep Cherokee
Jeep lanserer mot slutten av året etterfølgeren til den legendariske Cherokee. Den kom i 1984 og ble raskt en målestokk for denne typen biler som kombinerer landeveisegenskaper og gode terrengegenskaper. Betegnelsen ble SUV, eller Sport Utility Vehicle. Den nye Jeep Cherokee er selvfølgelig også en fullblods Jeep.

Ny Saab 9-2 Sport Sedan

Første Saab i klassen for luksuriøse, kompakte sport sedaner
Et usedvanlig dynamisk chassis gir fint samspill mellom fører og bil. Lang akselavstand og bred sporvidde gir gode kjøreegenskaper og rommelig. Nytt drivverk omfatter lette turbomotorer i aluminium. Ny femtrinns automatisk og sekstrinns manuell girkasse. Saab elektronikk gir sofistikert motorstyring. Avanserte info- og underholdningssystemer basert på fiberoptikk. Eksepsjonelt sterkt karosseri gir utsøkte kjøreegenskaper og høy sikkerhet. Annen generasjon Saab aktive hodestøtter (SAHR). Bilbelter med belastningssperre, totrinns kollisjonsputer og hodekollisjonsputer. Kundene kan velge mellom tre utstyrsnivåer.

Citroen C5 STV

Citroën C5 Stasjonsvogn er en elegant bil med moderne og harmoniske linjer.

Citroen C5 STV

Når det gjelder plassforhold, befinner den seg helt i toppen av mellomklassesegmentet. I likhet med 5-dørs versjonen av C5, har også stasjonsvognen en svært rommelig kupé med materialer av høyeste kvalitet og mange praktiske oppbevaringsrom. Bagasjerommet har et volum på 563 liter, og dette kan økes til hele 1 658 liter.

Ny Opel Mireva

Ny Opel MirevaNye Opel Meriva, som får sin verdenspremiere på bilutstillingen i Paris i høst, har en rommelig kupé, moderne design og en meget fleksibel innredning. Uten å ta et eneste sete ut av bilen, kan den ominnredes fra femseter, til fireseter eller toseter. 

Opel Astra OPC

Opel Astra OPCPå bilmessen i Leipzig, 13. - 21. april, presenterte Opel to kraftige sportsmodeller, Astra OPC og Astra OPC stasjonsvogn. Begge versjonene har en ECOTEC 2,0 turbomotor som yter 141 kW/192 hk. Topphastigheten er ikke mindre enn 240 km/t. Takket være et raskt tilgjengelig dreiemoment på inntil 250 Nm, gir den firesylindrete, fireventilers turbomotoren de to Astra-versjonene topp akselerasjon. De nye OPC-versjonene settes i produksjon til høsten.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.