Siste nytt

Golf R32

Golf R32En helt ny toppmodell av Volkswagen Golf hadde verdenspremiere på den internasjonale bilutstillingen i Madrid som åpnet 24. mai. Med en råsterk 3,2 liters V6 motor har Golf R32 ytelser og kjøreegenskaper som en fullblods sportsbil.

Suzuki Grand Vitara XL-7

Suzuki Grand Vitara XL-7- Endelig kan vi levere en bil med grønne skilt igjen. Med en prislapp på 259 900 kroner, masse utstyr, firehjulstrekk, riktig motor - pluss Suzukis velkjente fremkommelighet og stabilitet på all slags føre, håper jeg vi får nok biler til å tilfredsstille markedet, forteller en optimistisk Morten Wettergreen, markedssjef i Suzuki Bilimport AS i Drammen.

Hyundai Terracan

Hyundai TerracanNybilmarkedet for SUV (Sports Utility Vehicle) i Norge har hittil vært forbeholdt de pengesterke eller folk med gode firmabilavtaler. Med introduksjonen av Hyundai Terracan endrer markedet karakter - nå finnes det SUV også for den som synes over 300 tusenlapper er for mye å bla opp for en kraftig terrengbil (Prisen gjelder for varebil klasse 2). Bilen vises for første gang i Norge på Autofil 2002.

Volkswagen Touran

Volkswagen TouranVolkswagen erobrer stadig nye segmenter. Første halvår neste år lanseres en ny flerbruksbil i kompaktklassen. Volkswagen Touran har sju enkeltseter og svært fleksibel innredning som gir hele 500 kombinasjonsmuligheter og en unik plassutnyttelse tross kompakte ytre mål.

Audi Allroad Quattro

Tøff i terrenget - sporty på veien

Dette er bilen for deg som vil ha både i pose og sekk. Med ny 4,2 liter V8 motor på 300 hk er Audi allroad quattro en sportsbil på motorvegen og en skikkelig offroader på ujevnt underlag. Den nyutviklede motoren yter 300 hestekrefter, og 0-100 km/t går unna på 7,2 sekunder.

Hyundai vokser videre i Europa

Hyundai vokser videre i EuropaI løpet av første kvartal 2005 solgte Hyundai 89.790 biler i Europa, en vekst på 5% sammenlignet med samme periode i fjor. I mars alene ble det solgt 39.026 Hyundai, hvilket er ny salgsrekord for Hyundai i en enkelt måned! Hyundai´s SUV modeller med Tucson og Santa Fe i spissen har vist seg spesielt populære på det europeiske markedet, med en salgsøkning på hele 26% sammenlignet med 1. kvartal i fjor.

Volkswagen microbus

Volkswagen microbusEtter overveldende respons fra publikum verden over har Volkswagen bestemt seg for å bygge retroversjonen av den legendariske Volkswagenbussen. Volkswagen Microbus som første gang ble vist på bilutstillingen i Detroit i fjor, skal produseres ved fabrikken i Hannover og vil bli introdusert i 2005.

Chevrolet Corvette

Chevrolet CorvetteJubileumsutgaven av Corvette har ny, magnetisk kontroll av hjulopphenget. Chevrolet lanserer en jubileumsmodell for å markere at den legendariske sportsbilen har vært på markedet i hele 50 år. Utvendig markerer jubileumsmodellen seg ved en lekker farge og champagnefargede aluminiumfelger med spesielle emblemer. Modellen har også et spesielt interiør og logoer med "50th Anniversary" på karosseriet, samt broderte logoer på setene og gulvteppene. Pakken inkluderer det nye systemet "Magnetic Selective Ride Control", som kan bestilles som ekstrautstyr på 2003-modellene. Jubileumsutgaven blir tilgjengelig som coupé og kabriolet. Den vil bli bygget i et begrenset opplag. Til Europa kommer Corvette "50th Anniversary" høsten 2002.


Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.