Ny Cadillac BLS SportDen nye Cadillac BLS Sport gir et sporty dimensjon til denne serien med mellomstore luksussedaner, som Cadillac har utviklet med tanke på kravene i det europeiske og andre internasjonale markeder. Nykommeren gir kundene valget mellom fire kraftige bensin- og dieselmotorer som yter fra 150 til 255 hk.
Ny Skoda Fabia- storbil i kompaktklassenSkoda viser nå de første bildene av den nye Skoda Fabia. Den nye utgaven vises for publikum for første gang om tre måneder under den internasjonale bilutstillingen i Genève. Første generasjon Skoda Fabia er solgt i mer enn 1,5 millioner eksemplarer. Bilen er dermed en av de mest populære i kompaktklassen.
Audi A4 og A6 best i verden på sikkerhetAudi A4 og A6 er de tryggeste bilene i verden i sine respektive klasser. Det slår det anerkjente Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) i USA fast i en ny kåring. Etter omfattende testing der instituttet har simulert de vanligste formene for bilulykker, er dommen klar: Audi A6 er den sikreste bilen du kan kjøre i storbilklassen.
Peugeot Expert: Ny fransk flerbruksbilDen franske bilprodusenten Peugeot introduserer en ny stor flerbruksbil til modellutvalget. Nye Peugeot Expert personbil, som kan romme opp til ni personer, introduseres i Norge i løpet av april neste år.
NY MITSUBISHI LANCER SPORTS SEDANFor første gang avdukes en gateversjon av Mitsubishi´s globale plattform. Dette skjer under Detroit Autoshow hvor den amerikanske versjonen av Lancer Sports Sedan vises for første gang. Utformet i Europa og Japan deler sin designspråk med Mitsubishi Concept X og Concept-Sportback, konseptbiler tidligere vist på europeiske motorshow.
Audi topper med  R8 i ParisDette er supersportsbilen med racing-gener som få bilprodusenter kan matche: Audi R8, som bygger på teknologien fra legenden med samme navn, avdukes under bilutstillingen i Paris.
Fiat på 2006 Paris International Motor ShowFiat vil by på flere nyheter under Paris International Motor Show som åpner i slutten av september. Europa-suksessen Fiat Grande Punto som lanseres i Norge den 28. september vil også få en sentral rolle under utstillingen.
Volkswagen Golf R - kun for norske øyneI samarbeid med Volkswagen Individual, har importør Harald A. Møller AS nå skreddersydd en sjelden og sporty Volkswagen Golf for det norske markedet. Volkswagen Golf R skal produseres i 150 eksemplarer og den selges kun i Norge.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.