Skoda Roomster i produksjonNå starter serieproduksjonen av Skoda Roomster. Skoda Roomster representerer et skritt i retning av nye markeder og en helt ny utviklingslinje for Skoda. I løpet av året skal det produseres hele 15.000 enheter av Roomster og salgsstart for den nye Skoda-modellen i Norge blir 1. november.
Ford fornyer Rangerløpet av to år er salget av Ford Ranger i Europa økt med 50%. Nå kommer en ny Ranger, og Ford regner med at salgsveksten vil fortsette. Det som preger den nye modellen er bedre veiegenskaper, flere praktiske løsninger, større slitestyrke og mer komfort.
Nye Volvo s80 i skandinavisk luksusinnpakningVolvo Personbiler presenterer den andre generasjonen av Volvo S80, Volvos store prestisjesedan. Nye Volvo S80 er en luksuriøs bil med elegant og dynamisk profil, inspirert av moderne skandinavisk design.
Super-SUVen Audi Q7 inntar Norge31. mars lanseres Audis nye super-SUV Q7 i Norge. Dette er 3. generasjon SUV med svært avansert teknikk. Audi Q7 er definisjonen av en sportsbil med terrengegenskaper. I virkeligheten er Audis nye super-SUV langt større enn det bildene av Q7 gir inntrykk av.
Alfa Brera klar for det norske markedet i marsEn kraftfull, kompakt 2+2 sportsbil som garantert vil vekke oppsikt i gatebildet med sin sterke personlighet. Alfa Brera vil foreløpig leveres med to JTS direkte innsprøytning og Twin Phaser-teknologi bensinmotorer.
Livsstilsbilen Volkswagen Polo CrossSom oppfølgeren til suksessmodellen Volkswagen Polo Fun, beveger Volkswagen Polo Cross seg inn i et attraktivt marked, Frisk, sporty og smart. Volkswagen Polo Cross kombinerer disse egenskapene elegant til en svært attraktiv pris. I månedsskiftet mars-april, kommer de første eksemplarene av livsstilsbilen til Norge.
Nye Chevrolet CaptivaCaptiva blir navnet på den nye Chevrolet Sports Utility Vehicle (SUV) som blir lansert i Norge i september 2006. Som S3X Concept Car, ble bilen vist for første gang på Paris utstillingen i 2004 hvor den vekket berettiget oppsikt og ble svært godt mottatt av både presse og publikum.
Alfa 159 med 5 stjerner i Euro NCAPAlfa 159 er helt på topp i sin klasse når det gjelder aktiv og passiv sikkerhet. Dette ble bekreftet i dag med høyeste karakter i Euro NCAP: 5 stjerner. Bruken av nyutviklede stålmaterialer, en gulvplattform som ikke deformeres og solid sikring av motoren, sørger for maksimal sikkerhet

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.