Verdens dyreste personbil !Tramontana G-07 er trolig verdens dyreste og mest spesielle serieproduserte bil. Tramontana Group forventer å produsere seks biler i år. Utsalgsprisen i Spania ligger på rundt fire millioner kroner.

Corvette modellåret 2008Til modellåret 2008 får Chevrolet Corvette ny basismotor med flere hestekrefter. Dessuten får den litt mer utstyr. Ekstra motorkraft betyr gjerne bedre prestasjoner. For Corvette er forandringene ganske beskjedne. Akselerasjonstiden fra 0 til 100 reduseres med 0,1 sekund - til 4,4

Citroëns nye tilskudd i modellprogrammet, C-Crosser, har en attraktiv og kraftfull design. Dette er en meget allsidig SUV som tilbyr en 5 + 2 setekonfigurasjon med et moduleringssystem som er svært enkelt å bruke. C-Crosser har firehjulsdrift, og vil ved lansering være tilgjengelig med en kraftig og miljøvennlig dieselmotor. Modellen passer perfekt for mennesker som ønsker seg en ekstremt fleksibel bil, både til hverdags og til fritidsaktiviteter.

Nye Astra med to rene 1,7 CDTI motorerDen nye Astra-serien, med fornyet design og teknologi, er nå tilgjengelig med to nye, avanserte 1,7 liter dieselmotorer. De to common rail dieselmotorene er relativt kompakte og kan vise til god økonomi og lave utslipp.

Lexus til topps i Hvert år kårer det tyske magasinet AutoBild de beste bilene i en rekke kategorier, som oftest er det tyske produkter som går til topps. Slik gikk det også i år, men oppsiktsvekkende nok vant Lexus to kategorier. GS450h ble kåret til beste "limousin/kombi" og sikkerhetssystemene i LS460 vant "Innovasjonsprisen".

Peugeot 207 CC: Ny, fransk coupé-cabrioletMed nye Peugeot 207 CC viderefører den franske bilprodusenten stolte coupé-cabriolet tradisjoner. Samtidig gir man småbilen Peugeot 207 nok en streng å spille på. Peugeot 207 CC lanseres i Norge i midten av mars 2007.

Hyundai presenterer i30!i30 er navnet på Hyundais nye bil i C- segmentet. Bilen har frem til i dag blitt kalt "FD". i30 vil bli vist på utstillingen i Geneve fra og med 6. mars. Hvis alt går som planlagt vil nye i30 komme til Norge i august/september.

Den nye Fiat BravoDen nye Fiat Bravo balanserer vakkert design med innovative løsninger og er en ny milepæl i prosessen med å fornye merkets modeller. Derfor får Fiat Bravo som første modell æren med å presentere en helt ny logo. Den nye logoen markerer den store fremgangen og endringene som Fiat gjennomgår for tiden.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.