Hyundai GetzHyundais nye våpen i småbilsegmentet er den selvsikre sjarmøren Getz. Med sine moderne men også klassiske former viser Hyundai igjen verden at de mener alvor med målsettingen om å bli en av verdens største bilprodusenter.


Opel Astra OPCPå bilmessen i Leipzig, 13. - 21. april, presenterte Opel to kraftige sportsmodeller, Astra OPC og Astra OPC stasjonsvogn. Begge versjonene har en ECOTEC 2,0 turbomotor som yter 141 kW/192 hk. Topphastigheten er ikke mindre enn 240 km/t. Takket være et raskt tilgjengelig dreiemoment på inntil 250 Nm, gir den firesylindrete, fireventilers turbomotoren de to Astra-versjonene topp akselerasjon. De nye OPC-versjonene settes i produksjon til høsten.

Ny Toyota CamryEn helt ny Camry har Europa-premiere i Frankfurt. Den bygger på tidligere modellers suksess, men setter en frisk ny standard i den europeiske øvre mellomklassen. Den er Toyotas flaggskip.Nye Camry har sitt tydelige særpreg. Den er rommelig og komfortabel, og byr på suverene kjøreegenskaper.

Ny Nissan ZNissans Z-serie - verdens mest solgte sportsbil:

· 3,5-liters V6-motor. Bakhjulsdrift.
· Mer enn 260 hk - og 0-100 km/t på under 6 sekunder.
· Manuell 6-trinns manuell eller elektronisk kontrollert 5-trinns automatgir.
·
Lang akselavstand - bred sporvidde.

Ny Ford MondeoDen nye Ford Mondeo setter helt klart en ny målestokk for klassen med en uovertruffen sikkerhetsteknologi og karosseristruktur optimert for styrke og kollisjonssikkerhet, gjennomtenkte førerhjelpemidler for å unngå at ulykker oppstår, samt et stort spekter av verdisikringsdetaljer som skal beskytte bilen mot innbrudd og tyveri.

Lexus LS430En ny definisjon av bil-perfeksjonisme Den helt nye LS430 er en forbedring på alle områder, og setter en ny kvalitetsstandard LS430 har den laveste luftmotstanden, med en koeffisient på Cd 0.26
Interiøret er stillere, rommeligere og stiligere Endret avfjæring gir bedre stabilitet, kjøreegenskaper og respons - og samtidig enda mykere kjøring LS430 tar i bruk noen av de mest avanserte teknologiene som finnes, og er først ute i verden med noen av dem

Opel Zafira OPCKan en flerbruksbil også være en sportsbil?Ja, mente spesialistene ved Opel Performance Center - og skapte Opel Zafira OPC. Denne sportsutgaven får krefter i overflod fra en 2,0 liter turboladet motor som yter 192 hk. Spesielt hjuloppheng matcher ytelsene. Og dsignerne har oppgradert både interiør og eksteriør med sporty detaljer og utstyr. Nyskapningen har samme fleksible setesystem som har gjort Zafira til en bestselger. Den kan forvandles fra syvseter til toseter i løpet av 30 sekunder.

Ny Seat IbizaØkt plass og sporty kjøreegenskaper
En av de viktigste nyhetene på nye Ibiza er at modellen har fått SEAT´s "Agile Chassis" konsept, et stivere chassis som gir meget gode kjøreegenskaper. Det avanserte systemet kombinerer nøye valgte understellskomponenter og nøyaktig avstemt avstivning med et intelligent software program som modulerer servostyringen. Dette gir mer presis håndtering og raskere respons. I tillegg til dette sikkerhetsaspektet vil nye Ibiza komme med andre sikkerhetsstandarder, som fire kollisjonsputer, og ABS-bremser, og den vil kunne leveres med TCS (antispinnkontroll) og ESP (elektronisk stabilitetsprogram).

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.