Citroën LignageCitroëns nye designstudie C6 Lignage hadde verdenspremiere på den internasjonale bilutstillingen i Geneve i Mars 1999.

Når form er en konsekvens av funksjon, kan man tillate seg å skape en form som både er dristig og svært annerledes. Med introduksjonen av den luksuriøse toseteren Evoq, gir Cadillac konkret form til sin visjon om å være en global ener innen både design og teknologi. Evoq er en bakhjulsdrevet toseter med nedfellbart tak. Krefter i overflod hentes fra en ekstra sterk versjon av neste generasjon Northstar V8 motor, utstyrt med intercooler og kontinuerlig styring av ventilene.

Evoq RoadsterEvoq Roadster

 

Speedster er bygget for bilentusiaster som bevisst gir avkall på komfort for å oppnå enkompromissløs sportsbilopplevelse. Sprinten fra null til 100 km/t tar bare 5,9 sekunder, Speedster når en toppfart på 217 km/t og er en demonstrasjon på kvikkhet og veigrep på svingete veier.

Opel SpeedsterOpel Speedster 

Audi A8 6.0L QuattroDen har vært på beddingen lenge nå er den her, Audis V-tolver, og den er et praktfullt og grensesprengene stykke maskineri.

Mercedes C-Klasse Sports Coupé
Med sitt utseende lever Sports Coupé så absolutt opp til navnet, kjøreegenskapene har Mercedes derimot lagt i mer komfortabel retning.
 

Porsche har gjort en fantastisk jobb med 911, men de som vil slå ut håret skikkelig vil ha noe som er enda råere, og det er ingen tvil om at Porcshe trenger en modell over 911 Turbo, en bil som løfter både 911 og Boxster. Carrera GT er en slik bil...

Jaguar X-typeNår Jaguar X-Type ruller ut på norske veier i sommer er det første gang Jaguar tilbyr en mellomklassebil. Ikke hvilken som helst mellomklassebil riktignok. Selv om den under skallet har mye til felles med Ford Mondeo, har Jaguar tatt sikte på den ytterst luksuriøse delen av mellomklassen med BMW 3-serie og Mercedes C-Klasse og Lexus IS200/300 som hovedkonkurrenter.

Den er elegant, luksuriøs, rommelig og den er amerikansk. Sebring Cabrio har alt du forventer av en åpen amerikaner. Sebring Cabrio er egentlig uten konkurranse når vi snakker åpen amerikaner her hjemme - når vi ser bort fra sportsbilen Chevrolet Corvette.
Chrysler Sebring Cabrio

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.