Åpen sportscoupe fra LexusSC430 er Lexus´ svar på den ultimative sportsvogn, hvor det er lykkedes at forene et kompromisløst design med luksus, dynamik og komfortable køreegenskaber i en åben luksusbil.

 

Hyundai TerracanNybilmarkedet for SUV (Sports Utility Vehicle) i Norge har hittil vært forbeholdt de pengesterke eller folk med gode firmabilavtaler. Med introduksjonen av Hyundai Terracan endrer markedet karakter - nå finnes det SUV også for den som synes over 300 tusenlapper er for mye å bla opp for en kraftig terrengbil (Prisen gjelder for varebil klasse 2). Bilen vises for første gang i Norge på Autofil 2002.

Suzuki Grand Vitara XL-7- Endelig kan vi levere en bil med grønne skilt igjen. Med en prislapp på 259 900 kroner, masse utstyr, firehjulstrekk, riktig motor - pluss Suzukis velkjente fremkommelighet og stabilitet på all slags føre, håper jeg vi får nok biler til å tilfredsstille markedet, forteller en optimistisk Morten Wettergreen, markedssjef i Suzuki Bilimport AS i Drammen.

Kabriolet elskere kan glede seg til våren neste år da Volkswagen lanserer sin nye kabriolet. Bilen vi har ventet på i lang tid får premiere på bilutstillingen i Detroit i januar 2003 og er ventet til Norge allerede i april.

 

Blant de store nyhetene på årets bilutstilling i Paris, som åpner 28. september, er uten tvil to helt nye utgaver av Ford Ka; Ford Streetka og Ford Sportka.Ford Streetka begynte som et konseptutspill fra Fords eget designstudio Ghia, og debuterte på bilutstillingen i Genève i 2000. Reaksjonen var i overkant av selv de mest optimistiske forventningene, og det ble raskt besluttet å utvikle en produksjonsmodell. Nå skal resultatet vises på høstens bilsalong i Paris.



Opels Eco-Speedster er en iøynefallende premiere på årets internasjonale bilutstilling i Paris. Motoren, en 1,3 liter med en toppfart på 250 km/t som kan kjøre 40 km på én liter diesel, markerer startskuddet for Opels største dieseloffensiv noen gang.

Citroën C3 Pluriel har verdenspremière på Den Internasjonale Bilutstillingen i Paris høsten 2002.
De mange C3-modellene er et synlig bevis på Citroëns dynamikk og kreativitet, og C3 har siden lanseringen oppnådd stor suksess internasjonalt.

Volkswagen TouranVolkswagen erobrer stadig nye segmenter. Første halvår neste år lanseres en ny flerbruksbil i kompaktklassen. Volkswagen Touran har sju enkeltseter og svært fleksibel innredning som gir hele 500 kombinasjonsmuligheter og en unik plassutnyttelse tross kompakte ytre mål.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.