Første Saab i klassen for luksuriøse, kompakte sport sedaner
Et usedvanlig dynamisk chassis gir fint samspill mellom fører og bil. Lang akselavstand og bred sporvidde gir gode kjøreegenskaper og rommelig. Nytt drivverk omfatter lette turbomotorer i aluminium. Ny femtrinns automatisk og sekstrinns manuell girkasse. Saab elektronikk gir sofistikert motorstyring. Avanserte info- og underholdningssystemer basert på fiberoptikk. Eksepsjonelt sterkt karosseri gir utsøkte kjøreegenskaper og høy sikkerhet. Annen generasjon Saab aktive hodestøtter (SAHR). Bilbelter med belastningssperre, totrinns kollisjonsputer og hodekollisjonsputer. Kundene kan velge mellom tre utstyrsnivåer.

Ny Cherokee etter 17 år

Ny Jeep Cherokee
Jeep lanserer mot slutten av året etterfølgeren til den legendariske Cherokee. Den kom i 1984 og ble raskt en målestokk for denne typen biler som kombinerer landeveisegenskaper og gode terrengegenskaper. Betegnelsen ble SUV, eller Sport Utility Vehicle. Den nye Jeep Cherokee er selvfølgelig også en fullblods Jeep.

Golf R32En helt ny toppmodell av Volkswagen Golf hadde verdenspremiere på den internasjonale bilutstillingen i Madrid som åpnet 24. mai. Med en råsterk 3,2 liters V6 motor har Golf R32 ytelser og kjøreegenskaper som en fullblods sportsbil.

Ny Opel MirevaNye Opel Meriva, som får sin verdenspremiere på bilutstillingen i Paris i høst, har en rommelig kupé, moderne design og en meget fleksibel innredning. Uten å ta et eneste sete ut av bilen, kan den ominnredes fra femseter, til fireseter eller toseter. 

DAEWOO MagnusDaewoo har utviklet en revolusjonerende ultra-kompakt 6-sylindret tverrstilt rekkemotor for forhjulsdrevne biler.  Daewoo Magnus 2,5 l vil bli den første modellen med XS6 motor. 


Opel Vectra GTSDen dynamiske sportssedanen i coupé-stil kommer på markedet i september. Vectra GTS, versjon nummer to i Opels nye Vectra-serie, kommer på markedet i september. GTS appellerer særlig til kunder som etterspør et sporty look kombinert med dynamiske kjøreegenskaper og ytelser. Toppmotoren, en 3,2 V6 ECOTEC med 211 hk (155 kW), blir tilgjengelig kun i Vectra GTS. Med denne motoren som gir en toppfart på 248 km/t, blir den nye sportssedanen tidenes raskeste Opel produsert for vanlige veier.

Volkswagen TouraegEtter å ha introdusert Volkswagen Passat W8 og Phateon forsetter Volkswagen å imponere. Nå introduseres den eksklusive offroad modellen, Volkswagen Touareg, som har utmerkede kjøreegenskaper på alle underlag. Med elektronisk styrt permanent firehjulsdrift og justerbare støtdempere samt et bredt motorprogram inkludert markedets sterkeste dieselmotor er fremkommeligheten sikret.

Volkswagen microbusEtter overveldende respons fra publikum verden over har Volkswagen bestemt seg for å bygge retroversjonen av den legendariske Volkswagenbussen. Volkswagen Microbus som første gang ble vist på bilutstillingen i Detroit i fjor, skal produseres ved fabrikken i Hannover og vil bli introdusert i 2005.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.