Nye Hyundai CoupeDen nye Hyundai Coupe er blitt en totalt nydesignet bil, basert på Hyundais europeiske designkonsept EURO I som ble lansert på bilutstillingen i Genéve i 1998. For det norske markedet er to modeller og motoralternativer aktuelle; den rimeligste en 1,6 liters versjon, mens toppmodellen GLS har en 2,7 liters V6-motor under panseret.

Citroén C3Den nye Citroën C3 ble avduket i Frankfurt for første gang. Modellen, som kommer på markedet i første halvdel av 2002, har en ny og original design. Plassforholdene og utstyrsnivået setter nye standarder for en bil i kompaktklassen.

Med fare for å bli misforstått; Bentley Arnage er en orgie I hud og friske fraspark.

Bentley ArnageSelgeren hos importøren AS Insignia kommer mot deg med sin "Commissioning Case" og sier høflig: - Vi må bestemme bilens farge og samtidig velge fargen på Connolly skinnet i interiøret...

 

Opel Signum2Den forhjulsdrevne Signum2 kombinerer to biltyper i én og samme bil. Her får du de elegante linjene til en coupé med de praktiske egenskapene til en stasjonsvogn. De tekniske nyhetene oppdager du ikke før bilen er igang. Når den er parkert ser du for eksempel ikke noe ratt. La oss likevel prøve en tur.

Ny Audi A4 Cabriolet
Ny Audi A4 Cabriolet viderefører den klassiske eleganse fra forgjengeren i et nytt design, samtidig som den understreker Audi´s sportslige image. Med sine kraftige proporsjoner og unike karakteristika med dobbel grill og distinkte Audi linjer, utstråler bilen en ekstrem individualisme.

Mercedes SL 500Femte generasjon Mercedes Benz SL er en hypermoderne bil på alle måter, men trekkene fra originalen fra 1954 er umiskjennelige.

Volkswagen prosjekt D1En ny dimensjon i luksusklassen
Volkswagen går nye veier og utvider modellspektret. Neste vår introduseres en limousin i øverste luksusklasse. De første bildene av bilen med prosjektnavnet D1, viser en videreføring av Volkswagens klare og særpregede designlinje. Og under skallet er den spekket med innovativ teknologi som setter nye standarder også i "elitedivisjonen".

Opel Coupé OPC X-TremeMotoren yter 326kW/440 hk med maks. dreiemoment på 530 NM, og sørger for at den fantastiske studien får en toppfart på over 300 km/t. Blant de iøynefallende detaljene på Astra Coupé OPC X-Treme er vinge dørene, som støttet av gassfylte fjærer, svinger elegant opp.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.