Audi A4 Cabriolet

Ny Audi A4 Cabriolet
Ny Audi A4 Cabriolet viderefører den klassiske eleganse fra forgjengeren i et nytt design, samtidig som den understreker Audi´s sportslige image. Med sine kraftige proporsjoner og unike karakteristika med dobbel grill og distinkte Audi linjer, utstråler bilen en ekstrem individualisme.

To kraftige V6 motorer forsyner A4 Cabriolet med nødvendig drivkraft: En ny 220 hk 3,0 liters motor med motorblokk i aluminium og en 2,4 liters motor med 170 hk vil være tilgjengelig ved markedsintroduksjon. Den vil også leveres med Audi´s kontinuerlig variable girkasse multitronic®.

Ny Audi A4 Cabriolet har senket hjuloppheng - lavere tyngdepunkt enn Limousine og Avant modellene. I tillegg har Audi´s utviklingsingeniører avstemt de ulike komponentene i understellet for å forbedre den sportslige ytelsesevnen. Vridningsstivheten i karosseriet er meget høy; hele 112 prosent mer enn i forgjengeren, noe som gir enda mer dynamiske kjøreegenskaper og bedre komfort.

Ny Audi A4 CabrioletStivheten i karosseriet er også viktig for bilens sikkerhet. Audi´s utviklingsingeniører har oppnådd sitt mål om å gi Audi A4 Cabriolet samme høye sikkerhetsnivå som A4 Limousine. I tillegg til en ekstremt solid ramme rundt fronruten, har bilen et aktivt beskyttelsessystem ved et evt. rundvelt. Sensorer sørger da for at to veltebøyler bak baksetene blir utløst i løpet av millisekunder og beskytter fører og passasjer.

Audi A4 Cabriolet har et elektro-hydraulisk betjent tak med oppvarmet glass bak som standard. Taket er meget velegnet for vinterforhold. Hjulavstanden er øket med 10 cm sammenlignet med forgjengeren og bilen har god plass for fire personer. 

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.