Jaguar XK kabrioletI god tid før Frankfurt avslørte Jaguar sin kommende sportsbil XK Coupé. I dag har de også presentert XK Convertible. Den vil stå for mestedelen av salget. XK er en lekker bil med en 300-hesters V8-motor med 4,2 liters slagvolum.
Audi Q7Audi Q7 har tatt hele klassen av sportsbiler med terrengegenskaper ett skritt videre. Audis nye super-SUV var en av stjernene da den ble presentert for pressen under bilutstillingen i Frankfurt. Audi Q7 kommer til Norge i mars neste år og koster fra 850.000 kroner.
IAA i Frankfurt 2005Nå braker det løs i Frankfurt,høstens store begivenhet for alle bilinteresserte er i gang som kan friste med biler som nye Toyota RAV4 ,ALFA Romeo 8C Spider, Volvo C70, Nissan Micra C+C, Audi Q7, Mercedes- Benz R- klasse, Porsche Cayman S og Chevrolet Aveo.

Terrengbilprodusenten Hummer gjør som Ferrari og setter sitt navn på en bærbar datamaskin. Vi har alle sett den bærbare utgaven av Ferrari. En hendig liten bærbar datamaskin som er stylet til å stå i stil med en ekte Ferrari.

tredje generasjon Rav 4Rav4 er en av Toyotas viktigste biler i Norge.Dessuten er den bestselgeren i SUV-klassen og et klart bevis på hva godt utseende gjør med populariteten.Første Rav4 var ingen dårlig bil,men solgte elendig grunn kjedelig design.
Nye Fiat Grande PuntoNye Fiat Grande Punto vil få sin premiere på bilutstillingen i Frankfurt neste måned. Der vil den både bli vist i 3- og 5 dørs versjon. Fiat Grande Punto representerer en meget viktig modell i revitaliseringen av merket Fiat og en serie markedsføringsaktiviteter vil bli viktig i lanseringen av modellen. 
endelig i salgEndelig er den her; 6. generasjon Volkswagen Passat stasjonsvogn er nå i salg i Norge.Etter massiv omtale, stor interesse fra kunder og et rekordartet salg av sedanutgaven, er forhåndssalget av nye Volkswagen Passat stasjonsvogn endelig i gang her i landet.
Nye Peugeot 307Peugeot 307 har vært en av de mest solgte bilmodellene i Norge helt siden introduksjonen i 2001, og man forventer at nye Peugeot 307 skal gi den franske bilprodusenten et solid løft. Kombi-, stasjonsvogn- og SW-versjonene er på plass hos norske Peugeot-forhandlere i slutten av august.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.