Nye Chevrolet Captiva

Nye Chevrolet CaptivaCaptiva blir navnet på den nye Chevrolet Sports Utility Vehicle (SUV) som blir lansert i Norge i september 2006. Som S3X Concept Car, ble bilen vist for første gang på Paris utstillingen i 2004 hvor den vekket berettiget oppsikt og ble svært godt mottatt av både presse og publikum.


Chevrolet Captiva har et meget kraftfullt og moderne utvendig design. Interiøret er preget av førsteklasses material- og stoffvalg. Den nye Captiva(lengde/bredde/ høyde: 4,639/1,849/1,726 mm) vil bli levert som 7- eller 5 seter. I Norge vil bilen i første omgang kun bli levert som 4x4.

Captiva blir Chevrolet Europa´s første kompakte SUV med dieselmotor. Skreddersydd for europeiske kjøreforhold og kundekrav, vil bilen bli tilgjengelig med en nyutviklet, topp moderne, 2.0 liter, 150 HK, common-rail direkte innsprøytet turbodieselmotor, som gir ytelser som forventet i en moderne bil i denne klassen.
Captiva blir den første bilen i Chevrolet Europa´s modellprogram som blir tilgjengelig med et elektronisk stabilitets program (ESP).

Dieselmotoren er utviklet av GMDAT ( GM Daewoo Auto & Technology Company), i samarbeid med GM Powertrain og VM Motori. Turbodieselen er den første i en ny familie av dieselmotorer som vil bli tilgjengelig i andre Chevrolet produkter i Europa i løpet av 2006.

Kilde: Chevrolet.no(Motor Import Nor AS)

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]
 
   

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.