Chrysler PT CruiserSom en blanding av nostalgisk og moderne form med funksjonelle og smarte løsninger appellerer den nye Chrysler PT Cruiser til både følelser og praktisk sans. I sin særegenhet skaper bilen nesten sitt eget segment som en morsom og trendy fornuftsbil.

Progressiv teknologi, avansert aluminiumkarosseri og rekordlavt drivstofforbruk er Autocar - det ledende Engelske bilmagasinet - sin karakteristikk av Audi A2. Ved den tradisjonsrike "Autocar Awards" fikk Audi A2 1,2 TDI "Environmental Award 2001" for sitt ekstremt lave drivstofforbruk.

med ESP - antiskrens og antispinn som standard

Ny Volkswagen Polo
31. januar står den nye Polo klar for prøvekjøring hos norske Volkswagen-forhandlere. Polo er blitt en voksen småbil med sikkerhets- og utstyrsnivå og en kvalitetsfølelse som tidligere har vært forbeholdt større biler. Utstyrt med ESP (antiskrens og antispinn) og nye sterke og gjerrige motorer setter Volkswagen Polo en ny standard i denne klassen.

Ny BMW 7serieNår de første nye 7- serie bilene ruller ut på norske veier, vil de garantert bli et samtaletema. Nykommeren har design som ligger langt fra de elegante og slanke linjene som preger dagens modell. Den nye front designen avslører nykommeren som en BMW og er tung og kraftig, men den vil neppe bli det store diskusjonstemaet. Det vil derimot avslutningen bli. Her kan det se ut som jobben ikke er helt avsluttet, og bagasjeluken bare er lagt oppå bakskjermene.

Cadillac CTSDen nye 3,2 liters V6 motoren som sørger for kreftene i CTS i Nord-Amerika er en helt ombyggget versjon av 3-literen i dens forgjenger. Motoren yter 220 hk ved 6000 o/min og maks dreiemomenter 295 Nm ved 3400 o/min. Motoren er revidert for å gi forbedrede kjøreegenskaper, ytelser, turtall og utslipp.

Saab 9-5Nye Saab 9-5 er en bil i tiden med spennende eksteriør og sportslige kjøreegenskaper. Både Sedan- og Estatemodellen er fornyet. De har fått en rekke forbedringer innen design, kjøreegenskaper, sikkerhetsutstyr og motorutvalg som kommer til å styrke Saabs posisjon i toppklassen.

Nye Hyundai CoupeDen nye Hyundai Coupe er blitt en totalt nydesignet bil, basert på Hyundais europeiske designkonsept EURO I som ble lansert på bilutstillingen i Genéve i 1998. For det norske markedet er to modeller og motoralternativer aktuelle; den rimeligste en 1,6 liters versjon, mens toppmodellen GLS har en 2,7 liters V6-motor under panseret.

Citroén C3Den nye Citroën C3 ble avduket i Frankfurt for første gang. Modellen, som kommer på markedet i første halvdel av 2002, har en ny og original design. Plassforholdene og utstyrsnivået setter nye standarder for en bil i kompaktklassen.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.