Skoda Roomster i produksjon

Skoda Roomster i produksjonNå starter serieproduksjonen av Skoda Roomster. Skoda Roomster representerer et skritt i retning av nye markeder og en helt ny utviklingslinje for Skoda. I løpet av året skal det produseres hele 15.000 enheter av Roomster og salgsstart for den nye Skoda-modellen i Norge blir 1. november.

                                                                          Mer...  

 

På det meste vil det daglig rulle ut 190 utgaver av Skoda Roomster fra fabrikken i Tsjekkia. Skoda Roomster ble presentert for første gang som en konseptstudie under bilutstillingen i Frankfurt i 2003. Tilbakemeldingene fra både markedet og journalistene var så positive at Skoda nå kan presentere en bil for salg i Norge knapt tre år senere. Skoda Roomster kjennetegnes ved ekstremt god plassutnyttelse, lys og luft gjennom store vindusflater og bagasjeplass tilsvarende en bil i C-klassesegmentet (460 liter). I tillegg er bilen utstyrt med en rekke smarte og praktiske løsninger. Prisene på Roomster er ikke klare ennå, men målet er å følge Skoda-tradisjonen med mye bil for pengene. Nye Skoda Roomster lanseres på markedet med tre diesel- og tre bensinmotorer. Minste bensinutgave blir en 1,2 liter på 65 hk, mens toppmodellen kommer med en 1,6 liter på 105 hk. I det attraktive dieselmarkedet leveres Roomster med TDI-motorer på henholdsvis 70 hk, 80 hk og 105 hk. Samtlige modeller blir utstyrt med forhjulstrekk og femtrinns manuelt gir. Den største bensinutgaven vil senere bli levert med sekstrinns automatgirkasse.

Skoda Roomster i produksjonNye Skoda Roomster kommer i tre utstyrsvarianter; Style, Sport og Comfort. Som alle medlemmene i Skoda-familien får Roomster mye utstyr for pengene. Blant annet leveres den med skivebremser foran og bak, ESP elektronisk stabiliseringsprogram, hode- og sidekollisjonsputer, nakkestøtter i baksetet, fjernstyrt sentrallås, halvautomatisk klimaanlegg, varmeseter, elektriske sidespeil med varme, radio/CD-anlegg,
lyktespylere og Varioflex seteløsninger med innebygd bord.

Kilde: Pressemelding MøllerGruppen

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.