Ny crossover fra Mitsubishi Mitsubishi Motors Corporation (MMC) offentliggjorde  planer for en helt ny kompakt crossover, som går på markedet i Japan i februar 2010. Bilen er videreutviklet fra 2007 Concept cX og er siste utvikling i MMCs globale plattform for mellomstore biler; Project Global.
Citroën lanserer Berlingo Proff OfficeCitroën har stor suksess med sine Proff varebiler. Citroën Berlingo, Jumpy og Jumper leveres med komplette utstyrspakker uten tillegg i pris basert på de ønsker og behov kunden har. Dette tilleggsutstyret inkluderer blant annet ESP, Bluetooth, sentrallås, vindu i varerom, tre seter foran m.m.
Den populære Skoda Octavia kommer nå med enda et motoralternativ i kombinasjon med 4X4 firehjulstrekk eller avansert DSG-girkasse. Redusert forbruk og CO2-utslipp gir enda lavere pris.Den nye motoren er en 105 Hk common rail TDI-motor. Med DSG-girkasse har denne familiebilen et CO2-utslipp helt nede på 123 gram per kilometer. Dermed er startprisen krøpet ned til 252.100 kroner for en Octavia stasjonsvogn med denne girkassen.
Ny toppmodell fra SkodaEtter fjorårets vellykkede introduksjon av Skoda Superb som femdørs sedan kommer nå Skodas toppmodell også som stasjonsvogn. Modellen vises for første gang på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt

Ny Volkswagen Transporter kommer til høstenDen nye generasjonen inneholder både betydelige teknologinyheter og ny design. For eksempel gjør en ny common rail TDI-motor at forbruket reduseres med inntil 0,2 liter per mil, avhengig av valgt girkasse. Det betyr også reduserte CO2-utslipp over hele den nye modellserien.


Mitsubishi lanseres Colt ClearTec. Mitsubishi Colt har lenge vært en populær småbil og Mitsubishi i Norge har solgt godt over 4000 biler siden lanseringen i 2004. I februar fikk Mitsubishi Colt helt nytt design, større innvendig plass, nødsstoppsystem og bremseassistanse - og nå lanserer Mitsubishi Colt ClearTec med dramatisk redusert CO2-utslipp og drivstofforbruk.
NYE C3 - VisiodriveDen er pen. Den er ung. Den er intelligent. Citroën lanserer sin nye C3. Når den nye C3 introduseres på markedet i november 2009, har den et ambisiøst mål : erstatte en bestselger som er solgt i mer enn 2 millioner eksemplarer.
Nye Opel Astra: Sporty med en touch av eleganseDet var Insignia som først kom med designet som kombinerer "skulpturelt artisteri med tysk presisjon". Til høsten kommer nye Opel Astra med sin egen tolkning av merkets prisvinnende designspråk. Sterke, sporty linjer og elegante detaljer skaper en vakker helhet. Eksteriøret til nye generasjonen Astra, som har sin debut på Den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt (IAA) i september.
Volkswagen lanserer nye Volkswagen har nå avslørt navnet på den nye pickupen i ett tonns klassen. "Amarok", som bilen skal hete, var en av fem verdenspremierer som ble presentert på den internasjonale nyttekjøretøymessen IAA i Hannover i september/oktober i fjor.
Volkswagen Scirocco R klar for både bane og veiEtt år etter lanseringen av tredje generasjon Volkswagen Scirocco står den kompromissløse sportsbilen Volkswagen Scirocco R klar på startstreken i 24-timers løpet på Nürburgring. Senere i år er den også å finne på veien.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.