Volkswagen klar for New Small Family - serienStyret i Volkswagen har nå besluttet hvor produksjonen av de små og økonomiske New Small Family-bilene skal finne sted. 308 millioner euro blir investert i nye produksjonsfasiliteter.
Volkswagen Golf R - kun for norske øyneI samarbeid med Volkswagen Individual, har importør Harald A. Møller AS nå skreddersydd en sjelden og sporty Volkswagen Golf for det norske markedet. Volkswagen Golf R skal produseres i 150 eksemplarer og den selges kun i Norge.
Fiat på 2006 Paris International Motor ShowFiat vil by på flere nyheter under Paris International Motor Show som åpner i slutten av september. Europa-suksessen Fiat Grande Punto som lanseres i Norge den 28. september vil også få en sentral rolle under utstillingen.
NY MITSUBISHI LANCER SPORTS SEDANFor første gang avdukes en gateversjon av Mitsubishi´s globale plattform. Dette skjer under Detroit Autoshow hvor den amerikanske versjonen av Lancer Sports Sedan vises for første gang. Utformet i Europa og Japan deler sin designspråk med Mitsubishi Concept X og Concept-Sportback, konseptbiler tidligere vist på europeiske motorshow.

Den nye Fiat BravoDen nye Fiat Bravo balanserer vakkert design med innovative løsninger og er en ny milepæl i prosessen med å fornye merkets modeller. Derfor får Fiat Bravo som første modell æren med å presentere en helt ny logo. Den nye logoen markerer den store fremgangen og endringene som Fiat gjennomgår for tiden.

Eksplosiv salgsvekst for AudiAudi har tatt et kraftig byks på salgsstatistikken i første halvår. Sammenlignet med i fjor har salget totalt økt med 34,5 prosent, men det er salget av nye Audi A3 som tar helt av: Så langt i 2005 er økningen på over 166 prosent. 
Fiat Panda 4x4Original, unik design og en sterk personlighet kjennetegner Fiat Panda 4x4. Den har permanent firehjulstrekk som takler alle føreforhold, selv travel bytrafikk over høye fortauskanter.Prisen vil starte på kr. 185.000,- som gjør den til en av de gunstigste firehjulstrekkerne på markedet. 

Ny Volvo C70Den nye Volvo C70 er snart klar til å innta sin plass i solen - både som cabriolet og som coupé.Har premiere på Frankfurt Motor Show i midten av september 2005, og den forventes å være på plass hos Volvo-forhandlerne i første halvår av 2006.

MITSUBISHI LANCER EVOLUTIONNy Mitsubishi teknologi tillater elektrisk drift i alle hjulene.

Hver år arrangeres det et billøp for elektriske biler på øya Shikoku i Japan. Årets favoritt bør absolutt være Mitsubishi sin Lancer Evolution EV- nå med EL kraft på alle 4 hjulene.

Alfa Romeo 159 var en stor suksessAlfa Romeo 159 var en stor suksess på den nylig avholdte bilutstillingen i Geneve. Nå er den snart klar for salg i europa. Den lanseres i september på det italienske markedet og kun to måneder senere er den klar for det norske markedet.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.