Ny Cadillac BLS SportDen nye Cadillac BLS Sport gir et sporty dimensjon til denne serien med mellomstore luksussedaner, som Cadillac har utviklet med tanke på kravene i det europeiske og andre internasjonale markeder. Nykommeren gir kundene valget mellom fire kraftige bensin- og dieselmotorer som yter fra 150 til 255 hk.
Alfa 159 med 5 stjerner i Euro NCAPAlfa 159 er helt på topp i sin klasse når det gjelder aktiv og passiv sikkerhet. Dette ble bekreftet i dag med høyeste karakter i Euro NCAP: 5 stjerner. Bruken av nyutviklede stålmaterialer, en gulvplattform som ikke deformeres og solid sikring av motoren, sørger for maksimal sikkerhet
Over 400 forhåndssolgte Mitsubishi ASX Interessen for Mitsubishis nye crossovermodell ASX har vært eksepsjonelt stor og det vises godt på forhåndssalget. Over 400 biler er allerede solgt, og langt de fleste har kjøpt bilen usett. Mitsubishi ASX er for tiden tilgjengelig for prøvekjøring hos forhandler, med første levering i august.
Polo GTI Sprek, sportslig og sparsomVolkswagen kommer nå med Polo GTI i en råere versjon. Den leveres med en helt ny 1,4 motor med kompressor og turbo som gjør at denne bilen lever opp til sitt legendariske navn. Bilen har overlegne kjøreegenskaper og akselererer fra 0 til 100 km/t på 6,9 sekunder. Når bilen når sin toppfart står speedometeret på 229 km/t. Drivstofforbruket er senket med 25 prosent, sammenlignet med forgjengeren. Volkswagen Polo GTI har nå et blandet forbruk på kun 0,59 liter per mil.
Verdenspremiere på den nye Volkswagen Touran Den nye Volkswagen Touran ble vist for første gang på en bilutstilling i Leipzig denne helgen. Den suksessfulle flerbruksbilen har solgt i mer enn 1,1 millioner eksemplarer på verdensbasis og har også vært populær i det norske markedet. Nå kommer den i en ny og forbedret utgave.
BMW nye 5-serie TouringOmsider kommer bildene av den ettertraktede stasjonsvognen fra BMW. Den nye BMW 5er Touring debuterer på bilmessen i Leipzig like over påske. De første offisielle bildene er offentliggjort.
Premieredryss fra VolkswagenVolkswagen inviterer til ikke mindre enn seks premierer på bilutstillingen i Genéve denne uken. På programmet står en helt ny Volkswagen Sharan, ny Touareg og den nye pickup-modellen Amarok i tillegg til tre spesialversjoner av eksisterende Volkswagen-modeller.
Audi A1: Ny og kompakt Audi-modellTil sommeren kommer Audi med enda en ny bilmodell. Audi A1 er et friskt tilskudd i det minste bilsegmentet og blir et sportslig alternativ i denne gruppen. Audi blir det første av prestisjemerkene som også er å finne blant de aller minste bilene.
GLK V12 er verdens hurtigste SUVGLK V12 har den nyeste versjonen av Brabus' biturbo V12-motor. Sylindervolumet er på 6,3 liter. Effekten er 750 HK - tilsvarende 552 kW. Maksimalt dreiemoment er 1.350 Nm, men begrenses elektronisk til 1.100. (Samme prosedyre følges også for de øvrige Brabus-modellene med samme motor.)
Citroën nye elbil C-ZeroNull drivstofforbruk, ingen CO2-utslipp og ingen støy: med C-Zero, utvider Citroën sitt modellprogram i kompaktklassen med et 100 % elektrisk tilbud. Fra 10. november 2009 kan særlig interesserte kunder i Frankrike, så vel privat- som forretningskunder, registrere sitt ønske om prøvekjøring og reservere bilen på en spesiell internettside.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.