Siste nytt

Frankfurt: Nye Renault Clio

Nye Renault ClioRenault viser tredje generasjon Clio i frankfurt. Med sine 3,99 meter er bilen lengre enn sin forgjenger, noe som gir bedre plass for passasjerer både i tredørs- og femdørsversjonen.  Komforten er bedre takket være den lyse kupéen som virker meget rommelig i en bil i denne størrelsen.

"Årets varebil" 2002

Opel Vivaro "Årets varebil" 2002
Nye Opel Combo på annen plass. Enda flere versjoner av vinnerne kommer i løpet av våren Opel, som de siste årene har satset sterkere på varebilmarkedet, har suksess: Den nye, mellomstore varebilen Vivaro og den mindre Combo tok første og annen plass da stemmene ble talt opp i konkurransen om tittelen "2002 International Van of the Year". Den nyskapende Vivaro og søstermodellen nye Renault Traffic fikk hele 115 av totalt 232 poeng. Juryen, som var sammensatt av varebiljournalister fra 20 europeiske land, var invitert til å bedømme ti varebiler med totalvekt på inntil 3,5 tonn. Redaktør i Moderne Transport, Bjørn Eilert Eriksen, var norsk jurymedlem. Nederlenderen Peter Wieman var formann for juryen.

Nye Volkswagen Eos

Volkswagen EosVolkswagens splitter nye cabriolet-coupé er gitt navnet Eos. Bilen ble avduket 12. september på bilutstillingen i Frankfurt.Teknologien er basert på Volkswagen Passat og navnet er hentet fra gresk mytologi etter guden for morgenen, vinden og stjernene.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.