Volkswagen lanserer nye "Amarok"

Volkswagen lanserer nye Volkswagen har nå avslørt navnet på den nye pickupen i ett tonns klassen. "Amarok", som bilen skal hete, var en av fem verdenspremierer som ble presentert på den internasjonale nyttekjøretøymessen IAA i Hannover i september/oktober i fjor.

Da Volkswagen startet arbeidet med å finne navn til den nye pickupen, var målsetningen å finne et sterkt og enkelt navn som samtidig skulle være lett å huske og enkelt å kommunisere uansett språk. For å kvalitetssikre arbeidet og sikre en god mottakelse verden over, har språkeksperter fra samtlige av Volkswagens store markeder deltatt i prosessen. Det endelige navnet har klare assosiasjoner til verdier som frihet, kraft og natur.

Volkswagen lanserer nye

Med sin robuste utforming og store lastekapasitet er den nye pickupen ventet å sette nye standarder i sin klasse. Betrakter du nykommeren forfra, ser du at pickupens front blant annet er preget av en stor tøff grill med integrert VW-logo og matchende, robuste lykter. Med sine 5,18 meter er nye Volkswagen "Amarok" dessuten en stor bil, godt tilpasset tøffe og krevende arbeidsoppgaver. I bredden måler bilen 1,9 meter, noe som blant annet betyr rikelig med plass på pickupens lasteplan.

Produksjonen av den nye modellen skal skje ved Volkswagens fabrikker i Pacheco i Argentina. Nye Volkswagen "Amarok" kommer til Norge høsten 2010.

Kilde: Pressemelding MøllerGruppen

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.