Skoda Octavia med ny motor

Den populære Skoda Octavia kommer nå med enda et motoralternativ i kombinasjon med 4X4 firehjulstrekk eller avansert DSG-girkasse. Redusert forbruk og CO2-utslipp gir enda lavere pris.Den nye motoren er en 105 Hk common rail TDI-motor. Med DSG-girkasse har denne familiebilen et CO2-utslipp helt nede på 123 gram per kilometer. Dermed er startprisen krøpet ned til 252.100 kroner for en Octavia stasjonsvogn med denne girkassen.

Med firehjulstrekk er utslippet redusert til 141 gram per kilometer og startprisen på en Skoda Octavia 4X4 er 285.700 kroner. 

Når vinteren nå er like rundt hjørnet har Skoda også en spesielt gunstig vinterpakke. Den uhyre velutstyrte kampanjemodellen Skoda Octavia Winter 105 Hk CR 4X4 stasjonsvogn baserer seg på Elegance-versjonen av Octavia og har blant annet xenonlys med AFS, cruisekontroll og maxi dot kjørecomputer, skinnratt, lysassistent, oppvarmede spylerdyser, parkeringsvarmer med tidsstyring og avtagbart hengerfeste som standard. Denne versjonen koster fra 316.900 kroner. 

De nye versjonene av Skoda Octavia er allerede i produksjon og kan bestilles nå.

Kilde: MøllerGruppen

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.