Siste nytt

Honda med helt ny Civic

Honda med helt ny CivicHonda Motor Europe Ltd. presenterte den helt nye, åttende generasjonen Civic for det europeiske markedet. Denne Civic-modellen er bredere og lavere enn den utgående, men beholder allikevel den følsomme stilen som kjennetegner konseptbilen som ble vist under motormessen i Genève i mars 2005. 

Nye Peugeot 307 - nytt utseende, økt sikkerhet

Nye Peugeot 307Peugeot 307 har vært en av de mest solgte bilmodellene i Norge helt siden introduksjonen i 2001, og man forventer at nye Peugeot 307 skal gi den franske bilprodusenten et solid løft. Kombi-, stasjonsvogn- og SW-versjonene er på plass hos norske Peugeot-forhandlere i slutten av august.

Ny Mercedes-Benz S-Klasse

Ny Mercedes-Benz S-KlasseMercedes skal lansere sin nye S-klasse på høstens bilutstilling i Frankfurt. Etter mye spekulasjoner er nå den første offisielle informasjonen klar.Nå er arvtageren klar. Og det er tydelig at den nye modellen er en bil som vokser i alle retninger og vil bli helt fullstappet med innovativ teknologi.

Ford Streetcar

Blant de store nyhetene på årets bilutstilling i Paris, som åpner 28. september, er uten tvil to helt nye utgaver av Ford Ka; Ford Streetka og Ford Sportka.Ford Streetka begynte som et konseptutspill fra Fords eget designstudio Ghia, og debuterte på bilutstillingen i Genève i 2000. Reaksjonen var i overkant av selv de mest optimistiske forventningene, og det ble raskt besluttet å utvikle en produksjonsmodell. Nå skal resultatet vises på høstens bilsalong i Paris.Nye Fiat Grande Punto

Nye Fiat Grande PuntoNye Fiat Grande Punto vil få sin premiere på bilutstillingen i Frankfurt neste måned. Der vil den både bli vist i 3- og 5 dørs versjon. Fiat Grande Punto representerer en meget viktig modell i revitaliseringen av merket Fiat og en serie markedsføringsaktiviteter vil bli viktig i lanseringen av modellen. 

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.