Honda med helt ny CivicHonda Motor Europe Ltd. presenterte den helt nye, åttende generasjonen Civic for det europeiske markedet. Denne Civic-modellen er bredere og lavere enn den utgående, men beholder allikevel den følsomme stilen som kjennetegner konseptbilen som ble vist under motormessen i Genève i mars 2005. 
Grønt lys for Audi allroad quattroAudi-fabrikken forbereder nå produksjon av neste generasjon Audi allroad quattro. Den nye allroad-modellen kommer på markedet neste sommer.Den eksisterende allroaden ble introdusert for vel fem år siden og totalt er det produsert over 90.000 biler av denne typen.
Nye Peugeot 307Peugeot 307 har vært en av de mest solgte bilmodellene i Norge helt siden introduksjonen i 2001, og man forventer at nye Peugeot 307 skal gi den franske bilprodusenten et solid løft. Kombi-, stasjonsvogn- og SW-versjonene er på plass hos norske Peugeot-forhandlere i slutten av august.
endelig i salgEndelig er den her; 6. generasjon Volkswagen Passat stasjonsvogn er nå i salg i Norge.Etter massiv omtale, stor interesse fra kunder og et rekordartet salg av sedanutgaven, er forhåndssalget av nye Volkswagen Passat stasjonsvogn endelig i gang her i landet.
Ny Mercedes-Benz S-KlasseMercedes skal lansere sin nye S-klasse på høstens bilutstilling i Frankfurt. Etter mye spekulasjoner er nå den første offisielle informasjonen klar.Nå er arvtageren klar. Og det er tydelig at den nye modellen er en bil som vokser i alle retninger og vil bli helt fullstappet med innovativ teknologi.

Blant de store nyhetene på årets bilutstilling i Paris, som åpner 28. september, er uten tvil to helt nye utgaver av Ford Ka; Ford Streetka og Ford Sportka.Ford Streetka begynte som et konseptutspill fra Fords eget designstudio Ghia, og debuterte på bilutstillingen i Genève i 2000. Reaksjonen var i overkant av selv de mest optimistiske forventningene, og det ble raskt besluttet å utvikle en produksjonsmodell. Nå skal resultatet vises på høstens bilsalong i Paris.



Nye Fiat Grande PuntoNye Fiat Grande Punto vil få sin premiere på bilutstillingen i Frankfurt neste måned. Der vil den både bli vist i 3- og 5 dørs versjon. Fiat Grande Punto representerer en meget viktig modell i revitaliseringen av merket Fiat og en serie markedsføringsaktiviteter vil bli viktig i lanseringen av modellen. 
tredje generasjon Rav 4Rav4 er en av Toyotas viktigste biler i Norge.Dessuten er den bestselgeren i SUV-klassen og et klart bevis på hva godt utseende gjør med populariteten.Første Rav4 var ingen dårlig bil,men solgte elendig grunn kjedelig design.
IAA i Frankfurt 2005Nå braker det løs i Frankfurt,høstens store begivenhet for alle bilinteresserte er i gang som kan friste med biler som nye Toyota RAV4 ,ALFA Romeo 8C Spider, Volvo C70, Nissan Micra C+C, Audi Q7, Mercedes- Benz R- klasse, Porsche Cayman S og Chevrolet Aveo.
Jaguar XK kabrioletI god tid før Frankfurt avslørte Jaguar sin kommende sportsbil XK Coupé. I dag har de også presentert XK Convertible. Den vil stå for mestedelen av salget. XK er en lekker bil med en 300-hesters V8-motor med 4,2 liters slagvolum.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.