Citroën utvider sitt modellprogram med en ny SUV som inngår i et segment i rask vekst. Citroën C4 AIRCROSS bringer noe nytt til den tradisjonelle SUV-designen og kombinerer design med teknologiske nyvinninger
Bilen drives av en 95-hesters 1,6-liters Duratorq TDCi dieselmotor med 205 Nm dreiemoment, og vil være tilgjengelig som 5-dørsmodell i to utstyrsvarianter.
Huyndai viser nå første bilder av 3 generasjon Santa Fe som skal lanseres på bilmessen i New York i påsken. Bilen kommer også i en Europa-versjon, og ifølge Hyundai Norges
Under bilutstillingen i Genève er det duket for premierevisning av Renaults nye helelektriske 5-seter ZOE. Renault ZOE forener bilindustriens mest avanserte teknologi, innenfor brukervennlighet, rekkevidde og ladesystem
Hyundai i20 har fått nytt utseende både inn- og utvendig. Også denne modellen kan nå kjennes igjen på Hyundais designspråk Fluidic Sculpture med heksagonal grill og nye hovedlys.
Nye SKODA Citigo har imponerende sikkerhetsfunksjoner, attraktiv design og drivstoffeffektive motorer. Bilen er perfekt tilpasset for bybruk.
Hyundai lanserer nå en helt ny i30, med utslipp på ned til 97g/km Co2. Bilen er utviklet for det europeiske markedet på Hyundais designsenter i Tyskland og produseres i Tsjekkia.
Før fjorårets lansering av Range Rovers nyeste modell, Evoque, omtalte norske medier bilen som høstens hotteste SUV-nyhet. Allerede før prislappen ble offentliggjort, var det solgt 160 av den her hjemme.
Opel Norge lanserer nå vår nye og spennende varebil Combo. Tredje generasjon av Opel Combo setter standarder i klassen for varebil med sine smarte løsninger og lekre design.
Den velkjente turbomotoren på 2,5 liter fra Audi TT RS har i den nye plus-versjonen økt effekten fra 340 hk til 360 hk. Samtidig er dreiemomentet økt med 15 Nm til kraftige 465 Nm.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.