Polo GTI Sprek, sportslig og sparsom

Polo GTI Sprek, sportslig og sparsomVolkswagen kommer nå med Polo GTI i en råere versjon. Den leveres med en helt ny 1,4 motor med kompressor og turbo som gjør at denne bilen lever opp til sitt legendariske navn. Bilen har overlegne kjøreegenskaper og akselererer fra 0 til 100 km/t på 6,9 sekunder. Når bilen når sin toppfart står speedometeret på 229 km/t. Drivstofforbruket er senket med 25 prosent, sammenlignet med forgjengeren. Volkswagen Polo GTI har nå et blandet forbruk på kun 0,59 liter per mil.

Polo GTI er utstyrt med XDS-differensial for å redusere tendens til understyring og for bedre kjørehåndtering ved høy fart.
Volkswagen har lagt stor vekt på sikkerhet og har utstyrt bilen med en avansert airbag og sidekollisjonsputer og hodestøtter designet for unngå nakkeskade, både foran og i baksetene.
ESP antiskrens, 7-trinns DSG girkasse, sentrallås og elektriske vinduer er også en del av standardutrustningen.
Interiøret er preget av sportssetene i et mønster GTI-elskere vil kjenne igjen.. Bilen vil være den første poloen som er tilgjengelig med bi-xenon frontlykter, LED kjørelys og panorama soltak. Bilen hviler på 17-tommers lettmetallfelger i "Denver" design.
 
Bilen kommer på norske veier i august.
Polo GTI med DSG girkasse starter fra 343.600 kroner.
Kilde: MøllerGruppen

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.