Ny Cadillac BLS Sport

Ny Cadillac BLS SportDen nye Cadillac BLS Sport gir et sporty dimensjon til denne serien med mellomstore luksussedaner, som Cadillac har utviklet med tanke på kravene i det europeiske og andre internasjonale markeder. Nykommeren gir kundene valget mellom fire kraftige bensin- og dieselmotorer som yter fra 150 til 255 hk.

                                                                    Mer... 


Cadillac BLS Sport 2007 kommer med 18" felger og sporty hjuloppheng kombinert med McPherson fjærben foran og firelink bakaksel. Sporty tuning av chassiset sikrer dynamiske kjøreegenskaper uten at det går ut over komforten. Chassiset er tilpasset kraftige motorer for å gi de dynamiske ytelsene som kundene forventer av en Cadillac.

Ny Cadillac BLS SportIøynefallende detaljer i interiøret er trim i stilig aluminium og runde instrumenter med hvite tall og rød nål på sort bakgrunn. Treeket ratt trukket med skinn og analog klokke i midtkonsollen er standard. Den som ønsker det, kan bestille skinntrekk på setene.


Ny Cadillac BLS SportTo 2,0 liter bensinmotorer med turbo utvikler hhv 129 kW/175 hk og 154 kW/210 hk, mens en 2,8 liter V6´er yter 188 kW/255 hk. I likhet med de andre BLS-modellene kan man også velge en comon rail turbodiesel med direkte innsprøytning som yter 110 kW/150 hk. Motoren er utstyrt med vedlikeholdsfritt dieselpartikkelfilter. Kundene kan velge mellom sekstrinns manuelt gir eller automatgir med en knapp for Sport Mode som gjør det mulig å velge en mer sporty girutveksling.

Ekstrautstyret omfatter et avansert audiosystem fra Bose, navigasjonssystem med skjerm med fingertuppbetjening og mobiltelefonsystem.

Cadillac BLS Sport kommer i salg fra januar 2007.

KF

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.