Siste nytt

Helt nye Mazda MX-5 RF - kommer snart!

Mazda MX-5 RF hadde sin verdenspremiere på New York International Auto Show tidligere i år. RF står for «retractable fastback» og er ny retning for Mazda når det gjelder design av åpen sportsbil. Samtidig følger nye Mazda MX-5 RF i fotsporene til den tidligere versjonen med elektrisk nedfellbart tak, som kalles for retractable hardtop.

Nye Volvo V90 Cross Country

Volvo lanserte den første Cross Country-modellen for snart 20 år siden, og har siden opparbeidet seg et solid rykte for robuste biler til alle typer vær- og føreforhold. Utvalget Cross Country-modeller er også blitt mer omfattende. V90 Cross Countrys robuste utseende skiller seg tydelig ut i mengden, og innvendig finner du et interiør ulikt noe annet i dette segmentet.

Hyundai oppgraderer sin i10

Hyundais minste modell på det norske markedet i10, kommer nå med design- og teknologioppdateringer. Bilen som er utviklet og produseres i Europa vil bli vist for første gang på Paris Motor Show første uke i oktober. Hyundai i10 er en stor, liten bil med god plass og moderne utseende. Nå har den fått Hyundais nye «cascade»-grill, på lik linje med nye i30, som også får sin debut på bilmessen i Paris i høst.

Nye Toyota C-HR

Toyota C-HR er en coupéliknende crossover med 5 dører som har et iøyefallende design. Det kraftfulle uttrykket har markerte linjer og former med en særpreget takprofil. Kombinasjonen av elegante LED-lykter, diamantmønstret grill og boomerangformede baklykter, forsterker særpreget.

Beetle Dune klar for det norske markedet

Volkswagen Beetle er utvilsomt et ikon, og med Beetle Dune legger Volkswagen til en crossover i modellrekken for første gang i modellens mer enn 80 år lange historie. Nye Beetle Dune blir tilgjengelig i både coupe og kabriolet. Bilen ble første gang introdusert på det amerikanske markedet under bilutstillingen i Los Angeles høsten 2015, men nå er den også klar for introduksjon i Norge.

ŠKODAs nye SUV får navnet Kodiaq

Kodiaq-navnet refererer til kodiakbjørnen som lever på øya med samme navn ved Alaskas sørlige kyst og stavemåten er hentet fra urbefolkningens språk – alutiiq. Denne modellen blir den første i ŠKODAs nye fornyede satsing i SUV-segmentet, og vil bli presentert for publikum i den andre halvdelen av 2016.

Ford lanserer EcoSport

Med 236 000 kroner som startpris for sin nye EcoSport kaster Ford seg for alvor inn i konkurransen om kundene i den sterkt voksende klassen for de minste SUV-modellene. For denne summen får man en EcoSport Trend med den prisbelønte 1.0-liters EcoBoost-motoren med 125 HK og en omfattende utstyrsliste. Blant utstyrsdetaljene for Trend-modellen er DAB-radio, Ford SYNC, automatisk klimaanlegg, fjernbetjent sentrallås, kjøreecomputer, elektriske vinduer foran og bak, alarm og oppvarmet frontrute.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.