Siste nytt

Nye Toyota C-HR

Toyota C-HR er en coupéliknende crossover med 5 dører som har et iøyefallende design. Det kraftfulle uttrykket har markerte linjer og former med en særpreget takprofil. Kombinasjonen av elegante LED-lykter, diamantmønstret grill og boomerangformede baklykter, forsterker særpreget.

Interiøret står selvsagt i stil med det du ser utvendig. Den komfortable kupéen gir plass til fem voksne som sitter høyt og godt og får god utsikt til omgivelsene. Dashbordet er orientert mot føreren, har blå dekor, mens de skinntrukne setene sørger for at du sitter godt og komfortabelt.

Sentralt på dashbordet er en 8" berøringsstyrt skjerm med Toyota Toyota Touch® 2 multimedia-system. Kupeen har automatisk klimaanlegg, behagelig belysning - og selv koppholderne har lys. Diamantformene som preger eksteriøret, finnes også igjen på flere interiørdetaljer.

C-HR er designet for mennesker som ønsker å leve aktivt og ha en bil som er med.

Enten du er på vei gjennom byen til et møte eller på langtur for å nyte og oppleve, er den nye Toyota C-HR på ditt parti. Den er laget for aktive mennesker og gjør det enklere å leve moderne, travle liv.

For å skape en komfortabel kombicoupé ikledd dynamikken til en SUV, er Toyota C-HR utviklet for at du skal føle deg i ett med veien og kan nyte å være underveis. Hver sving går uanstrengt over i den neste, slik det blir når mennesker som elsker å kjøre lager en bil for sine likemenn (og –kvinner). Toyota C-HR er grunn god nok til bare å legge i vei.
Kilde: Toyota

 

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.