Siste nytt

Ford lanserer EcoSport

Med 236 000 kroner som startpris for sin nye EcoSport kaster Ford seg for alvor inn i konkurransen om kundene i den sterkt voksende klassen for de minste SUV-modellene. For denne summen får man en EcoSport Trend med den prisbelønte 1.0-liters EcoBoost-motoren med 125 HK og en omfattende utstyrsliste. Blant utstyrsdetaljene for Trend-modellen er DAB-radio, Ford SYNC, automatisk klimaanlegg, fjernbetjent sentrallås, kjøreecomputer, elektriske vinduer foran og bak, alarm og oppvarmet frontrute.

Ved å legge på 13.000 kroner får man utstyrsnivå Titanium, som dermed har en startpris på 249 000 kroner med EcoBoost-motoren med 125 HK. Titanium inneholder blant annet delskinnseter, nøkkelfritt system, 16-tommers lettmetallfelger og takrails – i tillegg til Trend-utstyret. Titanium er også tilgjengelig med 1.0 liters Ecoboostmotoren med 140 HK til 259.000 kroner.

 

Med et friskt design, og godt utstyrte modeller til konkurransedyktige priser satser vi på å etablere EcoSport som et svært attraktivt alternativ i denne klassen, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos Ford Motor Norge. I tillegg kan vi tilby en gunstig utstyrsliste for den enkelte modellvariant og dertil kommer selvfølgelig også velkjente dynamiske kjøreegenskaper som er Fords varemerke. Salget av EcoSport i Europa økte med 50% 1. kvartal i år sammenlignet med 1. kvartal 2015, noe som ytterligere bidrar til optimisme for den minste av Fords SUV’er på det norske markedet, fastslår Haugaard.

Ford regner med at leveringen av EcoSport til norske kunder som bestiller nå kan starte i løpet av sommeren 2016.

Kilde: Ford

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.