Helt nye Mazda MX-5 RF - kommer snart!

Mazda MX-5 RF hadde sin verdenspremiere på New York International Auto Show tidligere i år. RF står for «retractable fastback» og er ny retning for Mazda når det gjelder design av åpen sportsbil. Samtidig følger nye Mazda MX-5 RF i fotsporene til den tidligere versjonen med elektrisk nedfellbart tak, som kalles for retractable hardtop.

Mazda MX-5 RF har en taklinje som går helt ned til bilens bakre del. Når taket og bakruten er nedfelt har den fremdeles beholdt området fra fra C-stolpen og bakover, det samme gjelder
takbuen mellom begge sidene. Det elektrisk nedfellbare taket håndteres med et enkelt trykk på en knapp og taket kan felles ned eller opp i hastighet på opptil 10 km/t. På tross av sitt slanke design har Mazda MX-5 RF like stort bagasjerom som soft-top modellen.

Nøkkelegenskaper ved MX-5 RF:

 

  • Helt ny farge: Machine Gray
  • Sammenleggbar hardtopp, åpnes på 13 sekunder
  • Taket kan åpnes/lukkes under kjøring i opptil 10 km/t

 

Tilgjengelige SKYACTIV-G-motorer:

  • 1.5 SKYACTIV-G-motor, 131 hk
  • 2.0 SKYACTIV-G-motor, 160 hk med i-Stop og i-Eloop

 

Mazda MX-5 RF er synonymt med kjøreglede.

Med perfekt  balanserte proporsjoner, utnytter Mazda MX-5 RF det beste innen KODO - Soul of Motion-design. Den har allerede blitt belønnet med den fineste utmerkelsen fra Red Dot Design Award - best of the best. Det nye nedfellbare taket gir bilen en helt ny profil uansett om taket er nedfelt eller oppe. Nye Mazda MX-5 retrabtable fastback er en bil som nytes, uansett årstid. 

MX-5 RFs kvikke og spreke natur gjør den morsom å kjøre, og takket være Mazdas SKYACTIV-teknologi gir den maksimal drivstoffeffektivitet og minimale utslipp.

Kilde: Mazda

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.