Siste nytt

Beetle Dune klar for det norske markedet

Volkswagen Beetle er utvilsomt et ikon, og med Beetle Dune legger Volkswagen til en crossover i modellrekken for første gang i modellens mer enn 80 år lange historie. Nye Beetle Dune blir tilgjengelig i både coupe og kabriolet. Bilen ble første gang introdusert på det amerikanske markedet under bilutstillingen i Los Angeles høsten 2015, men nå er den også klar for introduksjon i Norge.

ŠKODAs nye SUV får navnet Kodiaq

Kodiaq-navnet refererer til kodiakbjørnen som lever på øya med samme navn ved Alaskas sørlige kyst og stavemåten er hentet fra urbefolkningens språk – alutiiq. Denne modellen blir den første i ŠKODAs nye fornyede satsing i SUV-segmentet, og vil bli presentert for publikum i den andre halvdelen av 2016.

Ford lanserer EcoSport

Med 236 000 kroner som startpris for sin nye EcoSport kaster Ford seg for alvor inn i konkurransen om kundene i den sterkt voksende klassen for de minste SUV-modellene. For denne summen får man en EcoSport Trend med den prisbelønte 1.0-liters EcoBoost-motoren med 125 HK og en omfattende utstyrsliste. Blant utstyrsdetaljene for Trend-modellen er DAB-radio, Ford SYNC, automatisk klimaanlegg, fjernbetjent sentrallås, kjøreecomputer, elektriske vinduer foran og bak, alarm og oppvarmet frontrute.

Toyota PROACE varebil

Den helt nye Toyota PROACE varebil får sin verdenspremiere på varebilutstillingen i Birmingham 26.–28. April. Den nye varebilen tilbys i et bredt utvalg og flere varianter enn før. Den blir tilgjengelig i to utstyrsgrader og i tre karosserilengder. Med det iøynefallende “Under Priority” designspråket, kan PROACE lett identifiseres som den siste tilveksten til Toyota-familien. Utvalget dekker tre ulike karosseristørrelser - CompactMedium og Lang.

Hyundai har lansert sin nye IONIQ

Hyundai har lansert sin nye IONIQ

Hyundai har i dag lansert sin nye IONIQ, en helt ny el- og hybridbil med vekt på effektiv teknologi og bruk av miljøvennlige materialer. Hyundais ingeniører og designere har jobbet tett sammen for å skape en lav- og nullutslippsbil som er morsom å kjøre og eie, med attraktiv design og omfattende utstyrsliste. Det spesielle ved IONIQ er at kunden kan velge mellom tre modellvarianter; enten kun batteridrift (BEV*), ladbar hybrid (PHEV) eller ren hybrid (HEV).

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.