Siste nytt

Hyundai oppgraderer sin i10

Hyundais minste modell på det norske markedet i10, kommer nå med design- og teknologioppdateringer. Bilen som er utviklet og produseres i Europa vil bli vist for første gang på Paris Motor Show første uke i oktober. Hyundai i10 er en stor, liten bil med god plass og moderne utseende. Nå har den fått Hyundais nye «cascade»-grill, på lik linje med nye i30, som også får sin debut på bilmessen i Paris i høst.

Gjør avansert teknologi tilgjengelig

Nye i10 får avansert teknologi tilgjengelig med sømløs integrering mot Apple CarPlay og Android Auto. Alt styres fra en integrert 7-tommers skjerm. Navigasjonssystemet kommer med et syv-års gratis abonnement som sørger for at man alltid har tilgang til trafikkmeldinger, værrapporter og spesielle steder å besøke (POI).

Lanserer nye sikkerhetssystemer

For å unngå ulykker kommer i10 nå med et kamerabasert varsel for frontkollisjoner (FCWS) og filskiftevarsler (LDWS). Som tidligere har den nye modellen også bremseassistent (BAS) som maksimerer bremsekraften ved bråbrems.

Øket bekvemmelighet

Ratt som kan varmes opp på kalde dager, varme i forsetene og automatisk air-conditioning er en selvfølge på en bil som skal kunne takle tøffe værforhold.

Fem mennesker har god plass i bilen som har et bagasjerom på 252 liter.

Kilde:Hyundai

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.