En syvseterversjon har vært i Nissans planer helt fra begynnelsen av, og vil nå fylle et behov med en elbil som kan transportere flere mennesker. Syvseteren e-NV200 tilbyr en nullutslippløsning til både taxiflåter, skytteltrafikk og større familier. Den vil også være nyttig for bedrifter og privatpersoner med regelmessig fraktbehov der alle syv setene bare brukes en gang i mellom.

Den nye Ford Focus ST er den mest avanserte versjonen til nå, og tilbyr en enda mer responsiv, balansert og raffinert kjøreopplevelse med nytt stivere chassis, nye dempere og fjæring, forbedret elektronisk styring, og skreddersydde dekk. Og for første gang, har du valget mellom to kraftige motorer - en bensin og en diesel.

Nå i januar kommer nye SKODA Fabia til Norge, og bilen har oppnådd beste score i sikkerhetstesten Euro NCAP.

Ford bekreftet i dag at de vil lansere en helt ny Focus RS - den ultimate høyytelsesversjonen av verdens mest kjøpte bilmodell. Selskapet opplyser at nye RS for første gang vil bli tilgjengelig globalt.

Liten, men likevel romslig, et attraktivt utseende, men fortsatt fornuftig. Når den nye Opel KARL kommer på markedet sommeren 2015, kan kjøperne glede seg til en 368 centimeter lang femdørs småbil som blir tilgjengelig med utstyr som ikke har vært vanlig i dette segmentet.

Toyota vil lansere sin helt nye "Mirai" hydrogen brenselcellebil (FCV) i Japan den 15. desember. I Europa vil bilen lanseres i utvalgte markeder i september 2015.

Ford lanserte nylig Transit Courier som er en del av nyttekjøretøyfamilien Transit, og er familiens minste og nyeste medlem. - Transit Courier mer enn innfrir i et marked med økende etterspørsel etter kompakte varebiler med personbilkomfort.
Denne bilen har verdenspremiere i Paris, og kan skilte med 192 hk, 0-100 på 6,7 sekunder.Kommer til Norge i første kvartal neste år.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.