Helt nye Volkswagen Tiguan har sin verdenspremiere på bilutstillingen i Frankfurt, IAA, Tiguan har et helt nytt design og er full av ny teknologi og innovative løsninger
Nye Ford Edge med spesifikasjoner for Europa vises i Frankfurt, og detaljert SUV og AWD vekstplan; flere nye SUV´er kommer til Europa.
Volkswagen er for tredje året på rad samarbeidspartner med Arendalsuka. Både Volkswagen e-up! og Volkswagen Golf GTE ble vist for første gang i Norge på Arendalsuka. Denne gang er det nye Passat GTE, Volkswagen sin nye ladbare hybrid, som er den store nyheten.

Denne uken er den helt nye Opel Astra på et eksklusivt besøk i Norge. Seks uker før den debuterer på den store internasjonale bilutstillingen i Frankfurt, får norsk presse, forhandlere og VIP-kunder muligheten til å se og kjenne på den svært spennende nykommeren.

Nå starter forhåndssalget av Volkswagen Beetle Black, en eksklusiv spesialmodell som er spesialtilpasset Norge.

Nye SKODA Superb representerer en helt ny æra for SKODA-Auto og setter standarden for fremtidige biler fra SKODA. "Vi er stolte av endelig å kunne presentere vårt nye flaggskip på norske markedet, og vi er spesielt glad for at vi kan tilby et bredere utvalg med 4x4 firehjulsdrift.sier direktør Kai Robert Solheim.

Når sjefen for Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, avduker helt nye Opel Astra på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt i september, er den 11. generasjon kompaktbil fra Opel - en historie som strekker seg over nesten 80 år.


I dag ble den Nye Transporter vist frem. Det er ganske nøyaktig 65 år siden den første Volkswagen Transporter rullet av samlebåndet i Tyskland, og nå er den sjette generasjonen klar.

 

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.