Mazda Takeri er av "Automotive Brand Contest 2012" utropt til en av vinnerne dette året. Merke- og designkonkurransen, bestående av en jury sammensatt av biljournalister, kåret konseptbilen til vinner i "Concepts" kategorien.

BMW Zagato Roadster som ble vist frem under den eksklusive bilutstillingen i Pebble Beach, California. Bilen skal ha blitt laget på bare seks uker
Den nye bilen er formgitt i pakt med Ford nyeste designprinsipper brukt på våre personbiler. Dens dramatiske nye utseende vil gjøre inntrykk, enten du bruker den i arbeid eller på fritiden.
Spennende konseptbil fra SsangYong i Genève. Som om Evoque møter cabriolet. Designet av italienske Idea.
Historien om DS-serien fortsetter i år med lansering i Kina. Citroën presenterer også en verdensnyhet på Bilutstillingen i Beijing i april: konseptbilen Numéro 9.
På bilmessen Auto China, som åpner i Beijing om kort tid, viser Audi et nytt konsept basert på den kompakte SUV´en Audi Q3. Kraft og dynamikk forenes, resultatet er Audi RS Q3 concept.
Hi-Cross Consept er en stor Nissan-SUV, større enn vanlige Nissan Qashqai og den forlengede Qashqai + 2. Den utstilte modellen er utstyrt med syv seter.

Konseptbilen Cambiano var en av stjernene på årets Genève-utstilling. De er et resultat av samarbeidet mellom Pininfarinas designere og Styling Senteret i Maranello.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.