Siste nytt

Managementselskapet EVEN Rally AS har tegnet utviklingskontrakt med Esapekka Lappi (20) fra Finland og Pontus Tidemand (20) fra Sverige. - Begge er med i en talentgruppe i sine respektive nasjonale forbund, men vi vil følge dem tett - og gi dem støtte på veien, sier Erik Veiby, styreleder
Ford of Europe melder i dag at de vil fortsette å kjøre rally-VM med Ford Fiesta RS World Rally Car i 2012 og 2013, og at fabrikklaget i 2012 vil bestå av finske Jari-Matti Latvala og norske Petter Solberg.
Vi er veldig glade og ønsker Mikko Hirvonen og kartleser Jarmo Lehtinen velkommen til Citroên. De har vært våre største rivaler de siste fire årene og ser virkelig frem til å samarbeide med Mikko og Jarmo, sier Citroen Racing sjef Olivier Quesnel
I forbindelse med Rally Italia lanserte Volkswagen sine planer om å delta i WRC i 2013 på Sardinia. Med spesialutgaven Volkswagen Polo R WRC, utstyrt med en firesylindret 1,6 TSI turbo motor som skal yte 300 hk og 350 NM
Mads Østberg jublet høyt da han kjørte inn til en andreplass totalt etter en tøff helg under Wales Rally GB, og han kunne dermed for andre gang i karrieren klatre på pallen i en VM-runde.
I dag startet årets siste VM-runde, Wales Rally GB, og etter tre kjørte fartsprøver ligger Mads Østberg på en 7. plass med kun 0,5 sekunder opp til spanskmannen

Andreas Mikkelsen har vunnet Intercontinental Rally Challenge (IRC) 2011 etter en dramatisk sesongavslutning under Rally Kypros. I sin Skoda UK Motorsport Fabia S2000 holdt han hodet kaldt og kunne til slutt heve pokalen i været som den yngste IRC-mesteren noensinne.

Andreas Mikkelsens drøm om å bli IRC-mester lever fortsatt før mesterskapets siste runde til helgen. Selv om Skoda-føreren er i kanonform, er det likevel ikke sikkert at seier under Cyprus Rally er godt nok for å kunne løfte sammenlagt-pokalen i været.
Mads Østberg fullførte VM-runden i Spania med en sjette plass totalt i sin Ford Fiesta RS WRC, og han kunne si seg fornøyd med helgens innsats. Etter tre kjørte dager har de lagt bak seg 18 fartsetapper på tilsammen 406,52 kilometer.
Andreas Mikkelsen fortsetter å bryte barrierer. I helga ble 22-åringen den første nordmannen som har vunnet en runde i Intercontinental Rally Challange (IRC). Skoda UK Motorsport-føreren var i en klasse for seg under svært vanskelige forhold i Rally of Scotland. 

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.